Efectele benefice ale bananelor asupra organismului

 Dieta cu banane
Dieta cu banane

Bananele îţi conferă o stare de bine şi îţi creşte dorinţa sexuală. Beneficiile ei nu se opresc însă aici.

Dacă le consumi înainte de culcare, te scapă de insomnie şi te ajută să ai un somn odihnitor. Ba mai mult, au şi un rol afrodisiac. Bananele cresc libidoul masculin şi secreţia de serotinina. Ele pot înlocui şi laxativele, sunt bogate în fibre şi te fac să uiţi de constipaţie, iar pentru stomacul tău pot fi un adevărat pansament, informează bzi.ro.

Bananele reglează tensiunea arterială şi previn atacurile cerebrale. Pentru că sunt o sursă inepuizabilă de energie, aceste fructe pot fi servite după un tratament epuizant la sala.

În cosmetică, măştile cu banană reprezintă un adevărat răsfăţ pentru ten. Dacă amesteci acest fruct cu o linguriţă de miere poţi obţine o piele catifelată, lipsită de acnee sau de iritaţii. De asemenea, coajă de banană poate fi un adevărat înălbitor pentru dinţi.

Bananele sunt ideale şi pentru persoanele care suferă de depresie. Consumate frecvent, ele ajută la bună fuctionare a creierului şi te fac să te simţi fericit. Bananele conţin magneziu, potasiu şi vitamina A, aşa că fortifică organismul şi întăresc oasele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel