EXCLUSIV  Economistul Adrian Câciu, interviu. Cele mai importante subiecte din economie, dezbătute la DC BUSINESS

Scutaru Cristina / 15 apr 2019 / 17:35 Salveaza PDF Comentarii
Adrian Câciu
Descriere foto: Adrian Câciu

Adrian Câciu, economist, având o vastă experiență în zona analizei și consultanței economice, vine la interviurile DC NEWS și DC BUSINESS.

Emisiunea în care este invitat Adrian Câciu va fi difuzată, în format LIVE, atât pe DC NEWS și DC BUSINESS, marți, 16 aprilie 2019, de la ora 12:00.

Subiectele despre care se va discuta sunt importante:

 

1. Evoluția creditării în România pe anul 2019 și evoluția dobânzilor în contextul măsurilor recent adoptate de Executiv,

2. Evoluția prețurilor de consum și a inflației în primele luni ale anului 2019,

3. Necesarul de finanțare al României între estimările FMI și prezentarea denaturată prin știri de tip fakenews,

4. Date despre deficitul public al României, între estimările FMI, deficitul public asumat prin legi și condiționarile date de apartanența la Uniunea Europeană,

5. Date despre datoria publică a României, evoluția acesteia și încadrarea într-o strategie sustenabilă de restructurare.

Adrian Câciu, experiență vastă în economie

 

Economist, având o vastă experiență în zona analizei și consultanței economice, licențiat în Relații Comerciale și Financiar-Bancare Interne și Internaționale, cu un master în Managementul proiectelor de dezvoltare rurală și regională, Adrian Câciu s-a specializat în elaborarea și promovarea unor politici de dezvoltare economică națională și europeană cu impact pozitiv asupra mediului antreprenorial din România, precum și în analize economice raportate la situațiile cu care economia României se confruntă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25