Eclipsă de soare 2015. Mark Blitz, avertisment: Semn care anunță Sfârșitul Lumii

 Eclipsă
Eclipsă

Pe 20 martie, se va produce o eclipsă spectaculoasă de soare, însă, un pastor avertizează că fenomenul astronomic ar putea anunța sfârșitul lumii. 

Potrivit Daily Mail, momentul în care are loc această eclipsă este foarte important pentru pastorul Mark Blitz, deoarece acest fenomen astronomic va precede o eclipsă de lună, care va avea loc peste câteva săptămâni, mai precis, pe 4 aprilie, scrie realitateatv.net.

Un alt element important este coincidența eclipsei cu echinocțiul de primăvară, eveniment care are loc o dată la 100.000 de ani și care ar putea indica că vin vremuri grele pentru Europa.

"Biblia ne spune că vor fi semne în ceruri care ne vor anunța venirea Sfârșitului", a spus pastorul Mark Blitz pentru un site.

ECLIPSĂ DE SOARE 2015. Eclipsa de Soare va afecta rețeaua electrică din Europa

Pe 20 martie, eclipsa va fi totală în Svalbard (Norvegia) şi în Insulele Feroe, şi parţială în Europa, nord-estul Asiei, nordul şi vestul Africii şi în Orientul Mijlociu. Fenomenul va începe la 10:48 ora României, va atinge maximul la ora 11:55 și se va termina la ora 13:04. Cei care se află în banda de totalitate, spre exemplu în Insulele Feroe, vor observa totalitatea eclipsei timp de 2 minute şi 47 de secunde.

Referitor la eclipsa de soare de vineri, experții au avertizat că nimeni nu ar trebui să încerce să se uite direct la soare fără ochelari speciali.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel