Echipa etapei Liga 1 - cei mai buni 11 fotbaliști care au impresionat în acest week-end

S-a încheiat etapa a cincea din Play Off și Play Out-ul Ligii 1, unde capul de afiș a fost derbyul CFR Cluj - FCSB, meci fără nicio evidențiere.

Cei de la LPF au întocmit echipa ideală a acestei etape în care intră jucătorii care s-au remarcat în cele 90 de minute de joc.

Iată echipa etapei a 5-a Play Off - Play Out

PORTAR

Cătălin Căbuz (FC Hermannstadt / 22 de ani / 29 jocuri) - Chiar dacă sibienii au pierdut, prestaţia tânărului portar a fost una lăudabilă. A avut patru intervenţii decisve, printre care şi un penalty apărat.

FUNDAŞI

Mike Cestor (Astra / 26 de ani / 24 jocuri) - A marcat singurul gol al meciului de la Sf. Gheorghe, reuşită în urma căreia giurgiuvenii au bifat întâiul succes în play-off-ul ediţiei curente. Foarte bun şi jocul defensiv.
Paulo Vinicius (CFR Cluj / 34 de ani / 27 jocuri) - Stâlpul defensivei clujenilor a fost din nou la înălţime. Cu el în teren, ardelenii au ajuns la 17 meciuri fără gol primit, dintre care patru în play-off.
Andrei Marc (Concordia / 25 de ani / 27 jocuri) - A avut o nouă prestaţie lăudabilă. A marcat un gol, al cincilea în ediţia curentă şi al 14-lea în 161 de meciuri disputate în Liga 1 Betano.

MIJLOCAŞI

Lyes Houri (Viitorul / 23 de ani / 23 jocuri) - Devenit certitudine în echipa lui Hagi, francezul are merite incontestabile în revenirea constănțenilor. Trei goluri, două pase decisive şi un penalty scos sunt cifrele mijlocaşului în tricoul Viitorului.
Diego Fabbrini (FC Botoşani / 28 de ani / 23 ani) - A fost cel mai activ jucător de pe teren. A marcat singurul gol al meciului, unul extrem de important pentru moldoveni. Are cinci reuşite în 23 de partide.
Dan Nistor (Dinamo / 30 de ani / 25 jocuri) - Este pilonul în jurul căruia Mircea Rednic a început reconstrucţia echipei. Patru goluri, 10 pase decisive şi opt prezenţe în echipa etapei sunt cifrele capitanului dinamoviştilor în ediţia curentă.
Nivaldo Alves (Concordia / 30 de ani / 15 jocuri) - Intrarea sa pe teren s-a dovedit a fi cheia victoriei Concordiei, prima după 19 jocuri fără succes în Liga 1 Betano. A scos un penalty şi a marcat un gol.

ATACANŢI

Mario Rondon (Gaz Metan / 33 de ani / 10 jocuri) - După ce sezonul trecut a fost cel mai bun jucător din play-out, cu șapte goluri şi trei pase decisive, vârful medieşenilor s-a instalat în fruntea topurilor şi în ediţia curentă, cu patru goluri şi trei pase decisive.
Ianis Hagi (Viitorul / 20 de ani / 27 jocuri, FOTO) - A marcat un gol spectaculos, printr-un şut de la peste 25 de m. Prinde pentru a șaptea oară echipa etapei, fiind printre laureaţii ediţiei curente.
Rivaldinho jr (Viitorul / 23 de ani / 8 jocuri) - A înscris pentru întâia oară pe prima scenă în tricoul dobrogenilor. Golul a fost unul special, asta deoarece în tribună s-a aflat şi tatăl său, fostul mare jucător brazilian Rivaldo.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Viitorul / 54 de ani) - Dobrogenii arată excelent în play-off, dovadă că Viitorul este echipa cu cele mai multe ocazii de gol din această fază a competiţiei, cu o medie de 11,6 ocazii/meci. Prinde pentru a șasea oară echipa etapei, fiind lider la acest capitol.

Așadar, niciun jucător de la FCSB, echipă cu pretenții la tiltu, care a oferit, din păcate, un joc lamentabil cu cei din Cluj Napoca, reușind un ”mare” meci fără niciun șut pe poartă.

Citește și:

Franța, achiziție importantă înainte de întâlnirea cu România. Un mare antrenor o pregătește pe Mladenovic

Legătura dintre Notre Dame și Simona Halep. Mesaj peste timp

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel