EBA s-a împăcat cu Syda la Cannes

eba si bogdan ionescu syda
eba si bogdan ionescu syda

Fiica preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, s-a împăcat, weekendul trecut la Cannes, cu fostul ei iubit Bogdan Ionescu - Syda, după trei luni de rupere a relaţiei.

Fata cea mică a preşedintelui Traian Băsescu a ajuns la Cannes vineri, unde era aşteptată de mai mulţi prieteni din ţară, care i-au pregătit o surpriză de proporţii. Impresionaţi de faptul că atât Elena, cât şi iubitul ei, Bogdan, sufereau din dragoste, amicii i-au pus faţă în faţă, scenariu care avea să dea roade, scrie click.ro. Dacă la început şi-au zâmbit timid, încet, încet, au început să-şi vorbească. EBa i-a reproşat că n-a fost frumos să o ignore şi să se întindă la poveşti cu câteva domnişoare pe care abia le cunoscuse în Clubul Boa. Şi Bogdan a dojenit-o că, de la faza aceea, ea i-a întors spatele şi că, timp de trei luni, a fost insensibilă la sutele de sms-uri siropoase pe care i le-a trimis.

Apropiaţii lor susţin că cei doi s-au cazat în hoteluri diferite, neştiind că vor da nas în nas la Cannes, dar că au petrecut cele două zile, distrându-se în cluburi. Elena şi Bogdan nu s-au întors împreună în ţară, ea fiind nevoită să-şi cumpere bilet de avion cu destinaţia Bruxelles, unde lucrează ca europarlamentar. Întâlnirea dintre mezina preşedintelui ţării şi Bogdan a fost promiţătoare, aşa că sunt şanse mari să bată din nouă clopote de nuntă.

Cei doi îndrăgostiţi au avut o relaţie cu năbădăi, s-au certat de mai multe ori, însă scandalul din februarie, din clubul Boa, era să le fie decisiv. Anul trecut, ei îşi invitaseră prietenii la nuntă, chiar i-au somat să vină îmbrăcaţi la frac şi rochii de seară, însă evenimentul nu a mai avut loc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel