Early Booking, reduceri, vara 2015. Paralela 45, primele chartere

Agenția de turism Paralela 45 lansează primele chartere pentru vara 2015 în Antalya cu plecări din Bucureşti, Cluj, Craiova şi Satu Mare la preţuri începând de la 295 euro. Campania de Early Booking aduce reduceri de până la 45% din costul unei vacanţe plătite în plin sezon, garantând astfel aceleaşi condiţii de cazare la aproape jumătate din preţ.

„În 2014 am avut 7500 de turişti din toată ţara care au mers cu noi în Antalya. Anul acesta ne aşteptam ca numărul acestora să crească cu cel puţin 20%. Suntem prima agenţie care lansează ofertele de early booking pentru 2015, experienta anilor trecuţi reconfirmându-ne interesul românilor pentru vacanţele în regim de early booking, un concept ce a atins maturitatea şi la noi. Avem peste 100 de hoteluri de 4 şi 5 stele în sistemul nostru de rezervări online de pe www.paralela45.ro, iar noutatea verii 2015 sunt charterele cu plecări din Craiova şi Satu Mare, cu parcare gratuită pe aeroport", afirma Alin Burcea, Preşedinte Paralela 45.

Antalya este preferată de turiştii romani care călătoresc cu familia, în special datorită facilitaţilor pentru copii: piscine şi spaţii de joacă special amenajate, parcul de distracţii Aqualand, activităţi interactive cu personal dedicat. În plus majoritatea hotelurilor au Family Rooms, camere dotate cu paturi duble şi pat pentru copii. Alte motive pentru care familiile aleg Antalya sunt serviciile all inclusive şi ultra all inclusive cu meniuri dedicate celor mici şi gratuitatea pe care o acordă unele hoteluri pentru copii între 7-10 ani, dar şi garanţia unui sejur cu o vreme excelentă.

CITEȘTE ȘI: REVELION 2015. Cele mai ieftine destinaţii de vacanță

Staţiunea potrivită în Antalya se alege în funcţie de aşteptările vacanţei. Belek este recunoscută pentru hotelurile de lux şi centrele SPA, Lara-Kundu este în aproapierea aeroportului şi este ideală pentru familiile cu copii, iar Alanya este preferată de cei cu buget mediu, dispunând de hoteluri la preţuri avantajoase. În Kemer temperaturile sunt mai blânde vara datorită munţilor ce o înconjoară, iar staţiunea Side este alegerea perfectă pentru cei care-şi doresc plaje late de nisip. Cele mai potrivite luni de vacanţă sunt mai, iunie, septembrie şi octombrie când temperaturile sunt mai uşor de suportat.

În pachetul de 295 euro cu plecare din Bucureşti sunt incluse 7 nopţi de cazare all inclusive la hotel de 4 stele în staţiunea Kemer, transport cu avionul cursă charter, transfer aeroport-hotel-aeroport şi asistenta turistică. Ofertele pentru Cluj încep de la 370 euro, iar pentru Craiova şi Satu Mare de la 395 euro, cu aceleaşi condiţii de cazare.

Turiştii din Bucureşti care achiziţionează pachetele de Antalya până la finalul anului vor putea gusta din paradisul Turciei în avans printr-un voucher valoric garantat, ce poate fi utilizat în toate Kebab Boutique-urile Calif din Bucureşti. Oferta este valabilă în sediile Paralela 45 Bucureşti: Elisabeta, Batistei şi Ceaikovski.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel