REVELION 2015. Cele mai ieftine destinaţii de vacanță

Românii se pot pregăti de vacanță pentru sărbătorile de iarnă. Roma, Istanbul şi Madrid sunt cele mai ieftine destinaţii din străinătate în care românii îşi pot petrece Revelionul.

Preţurile pentru un city break de sărbători  pornesc de la 282 euro, cu 10% sub anul trecut, potrivit celui mai mare portal de turism online din România, Vola.ro.

"În acest moment, preţurile pentru toate pachetele noastre de Revelion sunt cu aproximativ 10% mai mici decât cele de anul trecut, fapt datorat introducerii mai multor curse low cost, dar şi a ofertelor de early booking pe care le punem la dispoziţia clienţilor", a declarat marţi într-un comunicat pentru Mediafax, Ioana Bălănescu, Manager Turism Vola.ro.

Preţul de 282 euro de persoană este disponibil pentru Roma şi include transport cu avionul, 4 nopţi de cazare în perioada 30 decembrie - 3 ianuarie şi asigurare medicală. Următorul în top este Istanbulul, unde acelaşi tip de pachet poate fi cumpărat cu 346 euro de persoană. Cu puţin peste 350 euro sunt disponibile destinaţii precum Madrid, Atena sau Amsterdam, unde pachetul de Revelion are preţuri de 351 euro, 360 euro, respectiv 380 euro, în care sunt incluse biletul de avion, cazare pentru 4 nopţi şi asigurarea medicală.

Citește și: Revelioane exotice. Cât vor cheltui românii

Destinaţiile preferate de români pentru Revelionul trecut au fost Roma, Viena şi Paris. În acest an, cei care decid să călătorească la Paris de Revelion vor plăti aproximativ 460 euro de persoană pentru un sejur, iar pentru Viena 413 euro.

Pentru turiştii români care preferă să aleagă o destinaţie exotică, cea mai populară alegere este Dubai, unde sunt disponibile pachete cu bilet de avion şi 7 nopţi de cazare la hotel de 5 stele, de la 1.200 euro de persoană.

Vola.ro este cea mai mare agenţie de turism online din România şi deserveşte persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism, de la bilete de avion de linie şi low-cost, rezervări hoteluri, city break-uri şi vacanţe, până la asigurări medicale de călătorie şi servicii de rent-a-car.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel