Revelioane exotice. Cât vor cheltui românii

Peste 3000 de români s-au hotărât deja unde vor face revelionul și au ales destinații ca Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Republica Dominicană, Hong Kong, Las Vegas, Africa de Sud.

Românii care au ales destinații exotice vor cheltui, în medie, circa 2.500 euro de persoană, potrivit agenției de turism Paralela 45.

"Oamenii au prins gustul acestor revelioane şi au început să ştie de ele", a declarat Alin Burcea, proprietarul agenției de turism Paralela 45, conform Mediafax.

Printre destinaţiile exotice care vor atrage de revelion şi turişti români se numără Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Republica Dominicană, Hong Kong, Las Vegas şi Africa de Sud.

"Preţul de persoană pentru un astfel de revelion este, în medie, de peste 2.500 de euro, incluzând asigurări, transport, transferuri, cazare şi masă. Preţurile revelioanelor exotice nu sunt nici în creştere, nici în scădere", a adăugat Burcea.

Primul charter pentru Revelion 2015

Paralela 45 a scos recent pe piaţă primul charter pentru revelion, spre Maldive, şi estimează că aceasta va fi cea mai vândută destinaţie exotică pentru Revelionul 2015, ocupându-se deja 30% din capacitatea avionului.

Preţul unui pachet în Maldive începe de la aproximativ 4.000 de euro de persoană pentru 6 nopţi de cazare la hotel de 5 stele, cu masa, transferul şi biletul de avion incluse.

Pentru insulele Mauritius, ofertele pornesc de la 2.850 de euro de persoană pentru 8 nopţi de cazare la un hotel de 5 stele cu demipensiune, bilet de avion şi transferuri.

Cu un buget mai scăzut, turiştii pot vizita Mexicul şi Cuba, respectiv oraşele Cancun şi Havana, într-o excursie de 9 nopţi la hoteluri de 4 şi 5 stele, cu bilet de avion şi transferuri incluse, la preţuri începând de la 2.190 euro de persoană.

Cele mai accesibile vacanţe exotice de Revelion rămân Thailanda şi Republica Dominicană, unde un pachet de şapte nopţi, cu transport şi cazare la cinci stele, poate fi cumpărat şi cu 1.245 de euro de persoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel