Dusan Uhrin Jr (Dinamo) - Trebuie să se schimbe tot, să muncim mai mult

Dusan Uhrin Jr, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă în care a fost prezentat oficial, că jucătorii dinamovişti trebuie să muncească mai mult şi să îşi schimbe atitudinea de până acum.

Antrenorul echipei Dinamo a spus:

"Munca la o echipă de fotbal nu este o muncă a unui singur om, ci a unui întreg staff. Am avut doar câteva zile la dispoziţie pentru recuperarea echipei, jucătorii sunt pregătiţi să facă orice pentru a câştiga mâine. Ştim că va fi dificil, nu suntem într-o situaţie prea bună. Le-am spus jucătorilor că trebuie să se pregătească mai bine, să arate că pot da mai mult. Totul trebuie să se schimbe, şi mentalitatea, să luptăm mai mult decât până acum. Nu vrem să schimbăm toată echipa. Voi încerca să găsesc cel mai bun 11", a declarat Uhrin.

Tehnicianul a caracterizat oferta grupării Dinamo ca fiind una corectă: "Am ales Dinamo pentru că a fost o ofertă corectă, totul s-a întâmplat foarte repede. Dinamo este un nume mare în România şi în lume şi sunt mândru că am acest contract. Jucătorii sunt normali, muncesc normal".

Deşi managerul general Florin Prunea a afirmat în conferinţa de presă că doreşte aducerea altor 2-3 jucători în perioada următoare, Uhrin nu a dorit să dea prea multe detalii, spunând că aşteaptă ca fotbaliştii accidentaţi să se recupereze cât mai repede.

"Dacă ar reveni jucătorii care sunt accidentaţi ar fi perfect, acum nu e corect să vorbim despre aducerea altor jucători când avem unii accidentaţi", a mai spus Uhrin.

Echipa de fotbal Dinamo va întâlni vineri, de la ora 19:30, în deplasare, formaţia Chindia Târgovişte, într-un meci contând pentru etapa a 6-a a Ligii I.

Citește și: Dinamo - Dusan Uhrin Jr. a semnat. Antrenorul are două trofee

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel