După 31 de ani de prostituţie se retrage din activitate în propriul conac luxos

Prostituată
Prostituată

Barbara Terry are 52 de ani, iar anul viitor vrea să iasă la pensie şi să se retragă la conacul luxos pe care şi l-a cumpărat în apropiere de New York. Ea e de 31 de ani prostituată şi s-a cam săturat de meserie.

Barbara a fost părăsită de soţ când avea 21 de ani. Avea doi copii pe atunci pe care nu avea cum să îi întreţină, astfel încât a recurs la cea mai veche meserie din lume. Între timp şi-a mai făcut doi copii şi a reuşit să îi crească pe toţi patru într-un mediu frumos şi decent, chiar dacă noaptea ea colinda străzile, informează Libertatea.

"Nu le-am spus cu ce mă ocup decât când s-au făcut mari", a povestit Barbara Terry, pentru The New York Times.

Femeia spune că a câştigat mereu bani frumoşi din prostituţie, chiar dacă a fost arestată de peste 100 de ori. Acum, la bătrâneţe, femeia vrea să se retragă la conacul de lux pe care l-a achiziţionat într-o zonă liniştită de lângă New York.

Citeşte şi:

Povestea celei mai vechi prostituate din Bucureşti. Vândută în 3 ţări, la apus de carieră a scăpat de peşti şi s-a retras în Grozăveşti

Asociaţia prostituatelor “Maria Magdalena” din România a aderat la manifestul prostituatelor din Europa. Vezi aici cerinţele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel