EXCLUSIV  Drulă, cele mai mari șanse la șefia USR. Cuc: Avea, probabil, în plan să îl saboteze pe Dan Barna

Sursa foto: Facebook Cătălin Drulă
Sursa foto: Facebook Cătălin Drulă

Răzvan Cuc a vorbit despre posibilitata ca ministrul Transpoturilor Cătălin Drulă să devină președintele USR.

"Planul a fost să bage metroul în insolvență"

"Pe domnul Drulă nu cred că l-a interesat niciodată PNRR-UL sau infrastructura. Eu cred că ele sunt o campanie proprie de imagine pentru a candida la preşedinţia USR. A avut câteva scandaluri intens mediatizate - şi cel de la metrou, unde nu a avut dreptate. Scandalul de la metrou i-a dat notorietate. (...) Planul a fost să bage metroul în insolvență. Probabil nsite şmecheri vor veni şi vor lua contractele cu spatiile. Ce s-a întâmplat acolo a fost un abuz din partea ministerului.

Există un proces pe rol care trebuia să se ducă mai departe pentru ca procedura de transparentizare pentru acele spaţii a fost începută din 2017. Nu a făcut-o domnul Drulă, n-a pornit el războiul. (...) Ce a făcut el a fost un scandal doar pentru a-şi satisface egoul şi pentru că avea probabil în plan să îl saboteze pe Dan Barna şi să candideze", a spus Răzvan Cuc, la DCNews.

"Domnul Cătălin Drulă, pe surse, ne daţi şi dumneavoastră această informaţie, este USR-istul cu cele mai mari şanse pentru preşedinţia partidului", a spus analistul politic Bogdan Chirieac.

"Ar trebui să se ocupe mai mult de Transporturi, decât de cariera politică"

"Problema e că el ar trebui să se ocupe mai mult de Transporturi, decât de cariera politică. Ştiţi ce e foarte important de văzut? Ce a făcut el, ce lasă în urmă moştenire. O autostradă o construieşti în 4-5 ani. Trebuie să ai un ciclu întreg să poţi începe ceva şi să finalizezi. Important este să vedem ce lasă în urmă pentru că eu nu am văzut ca, în afară de certuri, de încercarea de a da tot felul de tunuri, de a pune directori incompetenţi - vă amintesc că a pus la aeroport un director care și-a pus un tablou cu el în aeroport.

Ăştia sunt specialiştii USR. Numai cu genul ăsta de oameni a populat ministerul. Ceaușescu a mai lăsat ceva moștenire, ăsta nu lasă nimic acolo. Ăştia sunt experţii lor de la USR. Ei nu sunt în stare să emane o idee, să aibă o viziune. Ei au firmele de consultanţă care căpușează de bani toate companiile care se duc în cap. Nu mai merge placă aceea că e PSD de vină şi încep să se certe între ei", a mai spus Răzvan Cuc.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel