DROB DE MIEL. Rețetă delicioasă de drob de miel pentru Paște 2017

[] []

13 apr 2017 / 08:04

Salveaza PDF Print Comentarii

DROB DE MIEL. Pe lângă ouăle colorate, friptura de miel și pască, drobul de miel nu poate lipsi de pe masa de Paște. Așa că puteți încerca această rețetă care vă va ajuta să obțineți un drob delicios de miel. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV PAȘTE 2017: REȚETĂ pască - ingredient MINUNE. Cea mai delicioasă pască

 

Drobul de miel are puține calorii şi poate constitui aperitivul perfect. O felie de drob conţine 80 de kilocalorii.

DROB DE MIEL. Ingrediente:

1 kg măruntaie(ficat, rinichi, plamani, inima), prapur de miel

2 ouă crude

3-4 oua fierte

1 felie de pâine,

1 lingură smântână,

6 fire ceapă verde,

1 ceapă uscată de marime medie

2 fire usturoi verde

sare, piper,

1 lingură untură sau ulei după preferință

DROB DE MIEL. Mod de preparare

Spălăm organele și prapurul în mai multe ape. Cât timp pregătim compoziția pentru drob ținem prapurul într-un castron cu apă rece și puțin oțet.

DROB DE MIEL. Fierbem organele de miel în apă cu sare, luând spuma de câte ori este nevoie. Se scot din vas și se lasă să se răcească. Se trec prin masina de carne măruntaiele de la un miel, inima, ficatul, plămânii. Se adaugă ouăle crude, puțin miez de pâine muiat în lapte (după dorință), sare, un praf de piper, smântână și verdeată multă, mărar, pătrunjel, ceapă verde și usturoiul verde tocate mărunt cu o parte din cozi.

DROB DE MIEL. Se unge forma cu untură sau ulei, se așează prapurul astfel încât să rămână mult și pe margini pentru a putea fi întors deasupra peste umplutură. Se pune o parte din umplutură peste prapur în forma apoi se așează ouale fierte bine, intregi sau jumătăți, apăsând ușor.

[citeste si]

DROB DE MIEL. Se adaugă și cealaltă parte de umplutură astfel încât să fie acoperite bine ouale. Se acopera cu prapurul compoziția, se unge cu ou bătut cu puțină smântână și se introduce în cuptorul încins la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute. După ce s-a copt îl scoatem și îl mai lăsăm în tavă până se desprinde ușor de margini. Se scoate și se lasă la răcit. Se servește rece cu salată verde sau legume de sezon.

VOTEAZA ARTICOLUL
De ce să nu bei NICIODATĂ apă în avion

Rodica Mitu / 25 iun, 18:57

Cum să slăbeşti FĂRĂ dietă

Rodica Mitu / 25 iun, 18:14

TOP STIRI CELE MAI...



comunicate de presa



Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet
Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.m