EXCLUSIV  Dr. Bogdan Marțian, la Interviurile DC News și DC Medical. COVID-19, declarațiile momentului

Dr. Bogdan Marțian, șeful Clinii de chirurgie generală de la Spitalul Clinic Sanador, este invitatul de astăzi, de la ora 17.00, la Interviurile DC News și DC Medical. Tema emisiunii: urgențele chirurgicale în vreme de COVID-19!

Dr. Bogdan Marțian este medic primar chirurgie generală, doctor în științe medicale și șeful Clinii de chirurgie generală de la Spitalul Clinic Sanador, are numeroase specializări și supraspecializări, fiind Doctor în Științe Medicale, medic primar chirurgie generală, chirurgie bariatrică și chirurgie oncologică.

De asemenea, are competențe, printre altele, în laparoscopie avansată nivel 2, studiu aprofundat și atestat în chirurgia oncologică, colo-rectală și digestivă superioară.

Pe lângă acestea, reputatul medic este specializat și în chirurgia obezității, o variantă modernă de abordare a pacienților cu greutate mult prea mare.

Tema discuției de astăzi o vor constitui urgențele medicale și măsurile luate pentru evitarea infectării cu coronavirus și COVID-19 a pacienților și a personalului medical.

Interviul va fi transmis simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, de la ora 17.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel