Digi Life, serie de 20 de mini-documentare

Digi Life lanseaza in premiera sambata, 3 septembrie, de la ora 21:55, “Vraci, secrete si retete”,seria de 20 de mini-documentare, productie proprie, care aduce in prim plan lumea miraculoasa si beneficiile plantelor medicinale, a caror traditie dateaza din vremea dacilor.

Descoperiti atat efectele lor terapeutice, cat si traditii, indivizi sau comunitati care traiesc de pe urma plantelor, in fiecare sambata si duminica, de la ora 21:55, la Digi Life.

Omul modern, urban, e din ce in ce mai preocupat de intoarcerea la natura. „Naturismul” a devenit dintr-un trend, un mod de viata. Si, cu toate astea, exista multe plante miraculoase care au fost uitate si care merita sa fie cunoscute, cum ar fi matraguna, lumanarica, laptele cainelui, maselarnita sau pelinul.

Fiecare episod din “Vraci, secrete si reteteeste dedicat unei plante medicinale. Cum si cand se culege, de unde, la ce poate folosi, daca are si un nume diferit si haios, cum se consuma si ce se prepara din ea, ce valoare terapeutica are, care sunt eventualele efecte secundare, ce restrictii avem in consumare? Sunt doar cateva intrebari la care veti gasi raspunsurile urmarind seria de mini-documentare marca Digi Life.

Veti descoperi atat proprietatile unice ale unor plante medicinale necunoscute, traditii si legede create de-a lungul vremii, cat si oameni sau comunitati care traiesc de pe urma lor.

Fiecare episod va avea o durata de 5 de minute si va putea fi urmarit sambata si duminica, de la 21:55. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel