Cum să slăbești fără să te înfometezi iarna

Uimitoarea dietă de iarnă prin care slăbești fără să te înfometezi chiar și în perioada sărbătorilor.

În viața de zi cu zi, este bine să ai o dietă diversificată pentru un stil de viață sănătoas. O dietă monotonă este greu de acceptat și poate avea efecte adverse asupra sănătății, mai ales dezechilibrare nutrițională și tulburări de dispoziție.

Pentru un stil de viață sănătos este nevoie să respecți următoarele reguli:

Reducerea grăsimilor din alimentație

Pentru a face asta, este nevoie să eviți prăjelile și să consumi doar carne slabă. De asemenea este important să fii atent la tipul de brânzeturi consumate, deoarece telemeaua are în jur de 20% grăsime, cașcavalul 30-35%, iar brânza de burduf 50%.

Acestea pot fi înlocuite cu brânză de vaci, caș sau urdă, care sunt slab calorice. Nu toate grăsimile sunt dăunătoare. De asemenea, poți folosi uleiuri, în special cele presate la rece.

Evită consumul de alcool

Alcoolul are șapte calorii pentru fiecare gram consumat și favorizează formarea depozitelor adipoase, putând fi considerat factor de risc pentru apariția obezității. Trebuie să fiți atenți la bere sau la băuturile dulci, la care se adaguă și caloriile din glucide.

Fiți atenți la carbohidrați

Carbohidrații reprezintă principala sursă de energie. Referitor la carbohidrați, trebuie să știm că dacă consumăm în exces, ei vor fi transformați în lipide. Aceștia pot fi găsiți în cereale integrale, leguminoase, fructe, dar și în pâine albă.â

Evitați dulciurile „pentru diabet”

Acestea au grăsimi hidrogenate în cantitate mare sau îndulcitori calorici, fiind concepute în principal pentru copiii care au această afecțiune. Avantajul lor este că nu cresc glicemia, dar pot conține multe calorii.

[citeste si]

Mănâncă puțin și des

Prin această metodă, este evitată înfometarea. Încearcă să alegi porții potrivite cu nevoile tale, nu este nicio rușine să lași în farfurie ceea ce consideri un surplus.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel