DIABET. Truc pentru a reduce glicemia

Problemele ridicate de nivelul de zahar din sange pot fi reglate cu ajutorul unui truc care stă la îndemâna fiecăruia dintre noi.

Aproape jumătate de miliard  de oameni suferă de diabet, de patru ori mai mult decât în anul 1980, potrivit primului raport privind cazurile de diabet la nivel mondial publicat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), care subliniază "amploarea enormă" a acestei boli cronice.

Diabetul este o boala cronică gravă care apare atunci când pancreasul nu produce suficientă insulină (hormonul care reglează concentrația de zahăr din sânge) sau în cazul în care organismul nu utilizează în mod corespunzator insulina pe care o produce.

[citeste si]

Potrivit  experților, una dintre soluțiile reglării glicemiei ar sta  într-un singur ou fiert. Rețeta este extrem de simplă.

Fierbe un ou și curăță-l de coajă. Împunge-l de câteva ori cu furculița, după care pune-l într-un recipient peste care pune  oțet, și lasă-l  peste noapte.

Dimineața, mănânc oul și bea un  pahar de apă caldă în care ai amestecat o lingură de oțet. Tratamentul trebuie repetat câteva zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel