Del Potro bifează cea de-a 15-a victorie consecutivă

Del Potro
Del Potro

Juan Martin del Potro  a bifat cea de-a 15-a victorie consecutivă după ce l-a învins cu greu pe Milos Raonic, în turneul ATP de la Miami.

Tenismanul argentinian Juan Martin del Potro, numărul 6 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, învingându-l greu, în trei seturi, 5-7, 7-6 (7/1), 7-6 (7/3), pe canadianul Milos Raonic, într-o partidă disputată miercuri.

Del Potro, care a câştigat anterior turneele de la Acapulco (Mexic) şi Indian Wells (SUA), a obţinut cu această ocazie a 15-a sa victorie consecutivă în circuitul profesionist, una venită însă după multă suferinţă în faţa lui Raonic. Canadianul a lăsat impresia că are controlul jocului, înainte de capota în cele două tie-break-uri, unde a comis două duble greşeli.

Del Potro - Isner, în semifinale


Vineri, în penultimul act al competiţiei din Florida, Juan Martin del Potro, vicecampionul olimpic de la Rio, îl va înfrunta pe americanul John Isner, numărul 14 mondial, care a lăsat o impresie foarte bună în meciul cu sud-coreeanul Hyeon Chung, de care a dispus în două seturi, 6-1, 6-4, după numai 69 minute de joc.

De menţionat că Isner, în vârstă de 32 ani, va disputa cea de-a 11-a sa semifinală într-un turneu de categoria Masters 1.000, cu speranţa că va ajunge să câştige şi primul trofeu, după trei finale pierdute: în 2012 la Indian Wells (în faţa lui Roger Federer), în 2013 la Cincinnati (în faţa lui Novak Djokovic) şi în 2016 la Paris (în faţa lui Andy Murray), precizează site-ul ATP.

Joi sunt programate ultimele două meciuri din sferturile de finală ale turneului ATP de la Miami: Pablo Carreno Busta (Spania/N.16) - Kevin Anderson (Africa de Sud/N.6) şi Alexander Zverev (Germania/N.4) - Borna Coric (Croaţia/N.29).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel