Del Potro bifează cea de-a 15-a victorie consecutivă

Del Potro
Del Potro

Juan Martin del Potro  a bifat cea de-a 15-a victorie consecutivă după ce l-a învins cu greu pe Milos Raonic, în turneul ATP de la Miami.

Tenismanul argentinian Juan Martin del Potro, numărul 6 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, învingându-l greu, în trei seturi, 5-7, 7-6 (7/1), 7-6 (7/3), pe canadianul Milos Raonic, într-o partidă disputată miercuri.

Del Potro, care a câştigat anterior turneele de la Acapulco (Mexic) şi Indian Wells (SUA), a obţinut cu această ocazie a 15-a sa victorie consecutivă în circuitul profesionist, una venită însă după multă suferinţă în faţa lui Raonic. Canadianul a lăsat impresia că are controlul jocului, înainte de capota în cele două tie-break-uri, unde a comis două duble greşeli.

Del Potro - Isner, în semifinale


Vineri, în penultimul act al competiţiei din Florida, Juan Martin del Potro, vicecampionul olimpic de la Rio, îl va înfrunta pe americanul John Isner, numărul 14 mondial, care a lăsat o impresie foarte bună în meciul cu sud-coreeanul Hyeon Chung, de care a dispus în două seturi, 6-1, 6-4, după numai 69 minute de joc.

De menţionat că Isner, în vârstă de 32 ani, va disputa cea de-a 11-a sa semifinală într-un turneu de categoria Masters 1.000, cu speranţa că va ajunge să câştige şi primul trofeu, după trei finale pierdute: în 2012 la Indian Wells (în faţa lui Roger Federer), în 2013 la Cincinnati (în faţa lui Novak Djokovic) şi în 2016 la Paris (în faţa lui Andy Murray), precizează site-ul ATP.

Joi sunt programate ultimele două meciuri din sferturile de finală ale turneului ATP de la Miami: Pablo Carreno Busta (Spania/N.16) - Kevin Anderson (Africa de Sud/N.6) şi Alexander Zverev (Germania/N.4) - Borna Coric (Croaţia/N.29).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel