De ce se îngrașă bărbații după căsătorie

Dacă atunci când își duc soțiile la altar sunt trași ca prin inel, dar după doi-trei ani de la căsătorie... bărbații câștigă chiar și peste 30 de kilograme.

Așadar, conform unor studii făcute în ultimii ani, există mai mulți factori care îi fac pe bărbați să se îngrașe la scurt timp după nuntă.

Bărbaţii căsătoriţi sunt mai graşi pentru că, după ce îşi unesc destinele cu partenerele lor de viaţă, încep să mănânce mai multe dulciuri şi să bea mai mult vin, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Leeds Metropolitan University.

O altă teorie spune că bărbaţii ale căror soţii sunt bucătărese talentate descoperă după o vreme că mănâncă alimente cu conţinuturi calorice mai bogate decât cele pe care le consumau în trecut.

Totodată, dacă soţiile lor sunt pasionate de cumpărături şi cofetării, atunci prăjiturile, torturile şi plăcintele cu fructe ar putea să apară destul de des în bucătăriile acestor familii.

[citeste si]

Acelaşi studiu afirmă că unele dintre soţii îi hrănesc excesiv pe soţii lor, pentru ca aceştia să se îngraşe şi să devină mai puţin atrăgători pentru celelalte femei.

După căsătorie, atât bărbaţii, cât şi femeile acordă mai puţină importanţă aspectului fizic. Majoritatea cuplurilor ajung să înlocuiască orele de fitness cu seri lungi petrecute pe canapea, la televizor, şi să uite cântarul într-un colţ al camerei. Motivul: după căsătorie, fiecare devine sigur pe dragostea partenerului şi simte că nu mai este nevoie să facă eforturi pentru a-i câştiga atenţia, scrie Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel