De ce s-a înscris Sorin Ilieșiu în PSD

iliesiu
iliesiu

Senatorul de Sibiu Sorin Ilieșiu, fost senator PNL și apoi înscris în PLR, a explicat decizia de a se înscrie în PSD. 

"PSD e singurul partid care a răspuns favorabil solicitării mele de a susţine propunerea legislativă "LEGE pentru condamnarea totalitarismului comunist şi pentru cultivarea memoriei naţionale antitotalitare", pe care am înregistrat-o recent la Biroul Permanent al Senatului, spre a fi supusă dezbaterii şi aprobării. Ca urmare, m-am înscris în PSD, singurul partid care a decis să facă ceea ce trebuia făcut de un sfert de secol: Adoptarea în acest an de către membrii Parlamentului a unui Raport pentru condamnarea totalitarismului comunist şi pentru memoria naţională antitotalitară, elaborat de Academia Română", a explicat senatorul de Sibiu, Sorin Ilieșiu, pentru turnulsfatului.ro

Nişte impostori, nişte farsori

Senatorul a adăugat că "Adoptarea acestui proiect legislativ va reprezenta un moment de răscruce pentru reformarea morală şi politică a României. Este strigător la cer faptul că, timp de 25 de ani, dintre cei circa zece mii de parlamentari PNL şi PDL (PD), niciunul nu a făcut absolut nimic în acest sens. Marea majoritate a acestor parlamentari s-au dovedit a fi nişte impostori, nişte farsori". 

Sorin Ilieșiu a mai spus că "Sper să mai candidez pentru un nou mandat", adăugând că "Aş candida din nou la Sibiu, pentru că sunt foarte ataşat de spiritul sibian, mai ales din perspectivă naţională şi culturală. Dar conducerea PSD va decide". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel