EXCLUSIV  De ce femeile fac de 6 ori mai puține accidente decât bărbații în România / video

Freepik
Freepik

Titi Aur a spus de ce numărul bărbaților care fac accidente este mult mai mare decât al femeilor.

În cadrul emisiunii „De Ce Conducem“, la DC News, Titi Aur, specialist în siguranță rutieră și conducere defensivă, a explicat de ce numărul femeilor care fac accidente este mult mai mic decât numărul bărbaților.

„Ultimul raport al Poliției privind accidentele pe anul trecut arată că 500 dintre accidentele produse pe șosele au fost din cauza femeilor, iar peste 2800 de bărbați. Cine conduce mai bine, în condițiile în care numărul bărbaților care au permis e dublu decât cel al femeilor?“, a întrebat jurnalistul Florin Răvdan.

„Numărul permiselor este dublu, iar numărul de kilometri parcurși și situațiile în care conduce bărbatul vs. când conduce femeia e net în favoarea bărbaților. Femeile care conduc zi de zi, constant, sunt relativ puține. Mai sunt unele femei care conduc doar atunci când soțul are o problemă, fie nu are chef, fie e băut sau foarte obosit.

De asemenea, mai e un număr destul de mare de femei care au luat permisul, unele le-au luat de ambiția de a avea permis, dar și-au dat seama că nu e cazul și conduc foarte, foarte rar sau deloc. De asemenea, mai sunt unele care au început să conducă hotărât, dar și-au dat seama că pericolul e mare și s-au retras.

În același timp, mai e categoria de femei care conduc doar atunci când soțul are o problemă. De exemplu, atunci când soțul e la servici și ea trebuie să ducă copiii la școală. Îi duce doar la școală, iar atunci când pleacă mai departe, conduce soțul. Aceasta e situația cu numărul de kilometri parcurși și e firesc să fie mai multe accidente produse de bărbați“, a spus, la DC News, Titi Aur, specialist în conducere defensivă și siguranță rutieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel