Solistul TAXI, despre ”ăia care merg cu 90 km/h pe autostradă”: Sunt ăia care ajung acasă

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Dan Teodorescu, solistul trupei TAXI, a reacţionat după accidentele în lanţ de la finalul săptămânii de pe autostrada Soarelui, A2, şi explică cine sunt şoferii care merg cu viteză redusă chiar şi pe autostradă. 

"Îi ştiți pe şoferii ăia care merg cu 90 pe prima bandă a autostrăzii? Ăia care, dacă scrie 40, merg cu cel mult 40? Ăia care nu depăşesc viteza legală pe serpentine şi în urma cărora se formează o coloană de maşini conduse de şoferi nervoşi? Îi ştiți, nu? Ştiți cine sunt? Sunt ăia care ajung acasă", a scris Dan Teodorescu pe Facebook. 

Accidente în lanţ pe A2

Duminică dimineaţă, cinci maşini s-au ciocnit pe A2, iar o persoană a fost rănită în urma carambolului. 

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la kilometrul 85 al Autostrăzii A2 pe sensul dinspre București către Constanța, în zona localității Dragoș-Vodă, județul Călărași, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme, care, în urma impactului, au rămas imobilizate pe benzile de rulare. Evenimentul s-a soldat cu o persoană rănită. Circulația se desfășoară prin dirijare, pe banda de urgență", a transmis Poliţia Română.

Vineri, un accident în care au fost implicate peste 50 de maşini a avut loc tot pe A2. Ba mai mult, la câteva ore distanţă, în acelaşi loc dar pe sensul opus a avut loc un accident similar. 

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, județul Constanța, a avut loc un carambol. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanța, formându-se coloane de autoturisme. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă", transmitea Poliţia vineri dimineaţă.

Un alt accident a avut loc, vineri după-amiază, pe Autostrada Soarelui. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 182+500 de metri, pe sensul către București, în zona localității Medgidia, județul Constanța, s-a produs un accident în care au fost implicate trei autoturisme. Potrivit primelor date, două persoane au suferit răni ușoare, fiind evaluate medical la fața locului.

VEZI Carambol pe Autostrada Soarelui. UPDATE: Intervine și Radu Tudor. Titi Aur, declarații pentru DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel