EXCLUSIV  Cum vă puteți distruge pielea cu produse de la influenceri. Dr. Adina Alexandru, despre ”arma secretă” care face minuni

Multe tinere urmăresc pe Instagram diferite influencerițe care par că toată ziua se dau cu creme pe față. 

Cum deschizi rețeaua de socializare, vezi câte o influenceriță care desface un borcănel, vâră un deget în el, ia niște cremă și o întinde pe față. Apoi, a doua zi, repetă procedeul cu altă loțiune. Și mișcarea se reia în fiecare zi. Dar pe lângă mii de creme, influencerițele vin și cu alte produse pentru față care, de multe ori, fac mai mult rău decât bine. Nu este cazul să le enumăr, vuiește destul Instagram.

Și mirajul este atât de mare încât femeile cumpără tot felul de produse, fără niciun efect pentru ele. Aruncă bani grei pe fereastră pe niște produse care nu că nu au niciun efect, dar le sensibilizează grav pielea. Și motivul este unul singur: dincolo de calitatea produselor, mai este un aspect important: fiecare femeie are un ten diferit de piele, iar produsele nu au cum să reacționeze la fel. Ce li se potrivește influencerițelor nu li se va potrivi neapărat celor care se uită la ele pe Instagram. De altfel, anumite produse combinate prost vă pot distruge fața.

Plus că multe femei nu au nevoie de 100 de produse pentru ten. Și decât să dați bani grei, de ordinul sutelor de lei, pe creme fără efect, mai bine mergeți la medic. Eu am fost la Dr. Adina Alexandru din București. Nu contează la ce medic vă duceți, dar este foarte important să îi citiți CV-ul  înainte. Dacă are experiență, studii și rezultate, puteți merge cu încredere. În orice caz, un dermatolog are mai multă școală, făcută pe bune, decât influencerițele care recomandă creme pe bandă rulantă, fiind plătite foarte bine pentru fiecare recomandare. Și un alt lucru pe care trebuie să-l faceți  atunci când mergeți la dermatolog este vă uitați la fața sa. Dacă arată bine, deși nu mai are chiar 20 de ani, atunci este încă un semn că face treabă bună când vine vorba de față.

O vizită la dermatolog vă va ajuta mai mult decât sute de ore pierdute pe Instagram urmărind fel de fel de influencerițe cu pretenții de specialiști în studiul pielii. Și, la final, veți vedea că ieșiți mult mai ieftin.

Ca un pont aflat de la dermatolog, este un produs cu care trebuie să vă ”umpleți” tenul vara: cu factor de protecție 50. Nu ar trebui să ieșiți din casă fără să vă aplicați. Știu, de această ”armă secretă” am aflat, multe dintre noi, foarte târziu. Dar n-aveți idee câte minuni poate face pentru ten în lupta cu soarele.

În rest... atenție ce vă aplicați pe față! Țineți cont de sfaturile medicilor! Influencerii fie nici nu încearcă produsele pe care le recomandă, fie dacă cumva le încearcă... ce le merge lor nu este sigur vă va fi ideal și pentru pielea altora.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel