Cum scoți ușor blatul de tort din tavă, fără să-l rupi. Trucul genial al bucătarilor

Ema Apostu / 08 ian 2020 / 12:57 Salveaza PDF Comentarii

Folosind acest truc, blatul de tort poate fi scos foarte ușor din tava în care l-ai copt. Nu-ți va mai da bătăi de cap. Așa vei reuși să nu-l rupi.

Merele din prăjitură nu se vor lipi, dacă le veți tăvăli prin făină înainte de preparare.

Ingredientul care trebuie adăugat în compoziție, dacă nu vrei ca aluatul de clătite să ți se lipească de tigaie, este amidonul de cartofi.

Blatul de tort se va scoate foarte uşor din tava în care l-aţi copt, dacă înveliţi forma câteva minute într-un prosop umed.

Vezi și: De ce să pui făină în tigaie, înainte să faci ouă ochiuri. Trucul bucătarilor din restaurante

Omletă țărănească. Cea mai gustoasă rețetă

 
 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28