De ce să pui făină în tigaie, înainte să faci ouă ochiuri. Trucul bucătarilor din restaurante

Ema Apostu / 08 ian 2020 / 10:01 Salveaza PDF Comentarii

La cât de eficient este acest truc, cu siguranță ar putea fi folosit și de bucătarii din resturante. Iată cât de mult te ajută.

Ouăle ochiuri nu se lipesc de marginile tigaii dacă în uleiul fierbinte se pune un praf de făină care se lasă să se rumenească, apoi se adaugă ouăle.

Merele din prăjitură nu se vor lipi, dacă le veți tăvăli prin făină înainte de preparare.

Pentru a prăji bucăţile de carne ţine-le deasupra tigăii cu ulei, timp de cinci secunde, folosind un cleşte de bucătărie. În acest fel vei preveni lipirea mâncării şi deteriorarea vaselor de bucătărie.

Vrei şniţele cât mai crocante? Pune în făina prin care le tăvăleşti o linguriţă de praf de copt. Prăjeşte-le în ulei bine încins ca să fie mai puţin grase. Aşa vor absorbi o cantitate minimă de ulei.

Vezi și: Omletă țărănească. Cea mai gustoasă rețetă

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25