Cum scăpăm de videoclipurile care încep singure pe Netflix (Funcția Autoplay)

Clienții Netflix s-au plâns ani la rând din cauza videoclipurilor de pe pagina principală care încep automat și nu mai pot fi oprite.

Clienții Netflix s-au plâns ani la rând din cauza videoclipurilor de pe pagina principală care încep automat și nu mai pot fi oprite. Însă, conform The Verge, compania americană a anunțat că abonații pot să scape în sfârșit de funcția „autoplay".

Serviciul de streaming oferă două opțiuni legate de redarea automată: una pentru redarea automată a episoadelor dintr-un serial, odată ce acestea ajung la final, iar cealaltă pentru redarea automată a fragmentelor video în timpul navigării pe homepage.

După multe cereri pe Reddit, în videoclipurile YouTube și, bineînțeles, pe rețelele de socializare precum Twitter și Facebook, Netflix a cedat și a oferit consumatorilor ceea ce au dorit.

Pasul 1

(w670)

Pentru a putea să dezactivați una sau ambele opțiuni, este necesar să accesați site-ul netflix.com de pe un browser, de preferat cu ajutorul unui PC. Nu este posibilă modificarea acestor funcții direct pe televizor, însă totul este simplu și ușor pe computer.

Așadar, accesați site-ul www.netflix.com de pe browser-ul de preferință și intrați într-unul dintre profiluri.

Pasul 2

 (w670)

Odată ajunși pe site-ul Netflix, apăsați pe fotografia profilului dumneavoastră și selectați „Cont".

Pasul 3

 (w670)

În meniul „Cont", navigați în josul paginii și apăsați pe opțiunea „Setările de redare".

Pasul 4

 (w670)

Debifați una sau ambele căsuțe în funcție de ce setări vreți să dezactivați:

-„Redare automată a episodului următor dintr-un serial pe toate dispozitivele", dacă doriți să dezactivați redarea automată a episoadelor consecutive dintr-un serial.

-„Redare automată a previzionărilor în timpul navigării pe toate dispozitivele", dacă doriți ca fragmentele video să nu mai pornească de unele singure atunci când sunteți în meniu.

Apăsați „Salvare” în josul paginii și așteptați ca modificările să intre în vigoare. În cazul în care nu se implementează imediat, intrați dintr-un cont în altul și totul al trebui să funcționeze în regulă, conform Netflix.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel