Cum am predat la universitatea Corinei Dumitrescu. Și ce e rău în asta?

În 2006, am predat un semestru în Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir. Da, chiar aceea unde este rector doamna Corina Dumitrescu, propusă în funcția de ministru al Educației Naționale, în noul guvern. Sau poate am predat în Titu Maiorescu? Nu e exclus să fi fost Nicolae Titulescu. Ce contează? Dacă nu e Stanford, e Hoover, dacă la Hoover nu se fac ore, există barajul cu același nume, unde se fac poze, din mașină.

În fine, confuzii se pot ivi, căci toate trei universitățile sunt așezate în linie, ca bistrourile din centrul vechi, într-un loc cu vad. Ceea ce e foarte bine pentru o afacere, oricare ar fi aceasta.

Desigur, ați remarcat greșeala de tehnoredactare? Am scris ”în”, nu am scris  ”la” Universitatea respectivă.  Ca să predau ”la” aveam nevoie de calificări: în meseria de lider sindical, parlamentar sau ministru. Ca simplu cadru didactic asociat Universității București, am ajuns să predau ”în” instituția privată amintită,  de la care facultatea mea, de stat, închiriase câteva săli.

Nu am o problemă cu diploma doamnei posibil ministru. Mai mult ca sigur ea este un bun manager. Dar aș prefera un ministru care vine și se întoarce într-o facultate de stat, fiindcă statul întotdeauna pierde, iar privatul, nu știu cum se face, câștigă.

Altfel, cum s-ar ajunge ca o facultate la care se dă de 20 de ani examen de admitere  să nu aibă un sediu pe măsură, fiind silită să închirieze săli de clasă de la o facultate unde se intră aproape fără Bac?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel