Copiii hipoacuzici din Sectorul 1, cursuri online. Sebastian Burduja: Clotilde Armand nu a găsit o soluţie. Are alte priorităţi

Sursa foto: Facebook Clotilde Armand
Sursa foto: Facebook Clotilde Armand

Sebastian Burduja (PNL) a criticat atitudinea primarului Clotilde Armand privitor la problema copiiilor hipoacuzici din Sectorul 1 care sunt nevoiți să învețe online.

"Problemele Sectorului 1 sunt tot mai grave, tot mai urgente şi, în loc să avem soluţii la aceste probleme, cum este celebra grădiniţă din cartierul Aviaţiei - grădiniţa pentru copii hipoacuzici - unde nu s-a găsit nici până astăzi o soluţie... Primarul nu a găsit o soluţie, sunt alte priorităţi pe agenda dânsei. De exemplu, această situaţie cu contractul de prestări ale serviciului de salubritate. Sunt alte probleme urgente.

Repet, sunt copii hipoacuzici în Sectorul 1 care, în acest moment, învaţă online. Trebuie găsită o soluţie pentru aceşti copii şi pentru părinţii lor. Sunt zeci de părinți disperaţi care ne scriu. Este în apanajul primarului să găsească o soluţie. Dacă tot se convoacă o şedinţă de îndată, ne aşteptăm să abordeze acest subiect care este de o reală urgenţă pentru Sectorul 1", a declarat Sebastian Burduja.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel