Controversă la ROMÂNII AU TALENT 2017. Adevărul despre talentul Paulei Rad

Paula Rad - Romanii au talent
Paula Rad - Romanii au talent

Paula Rad a terminat Conservatorul, dar lucrează ca femeie de serviciu. Ea a primit Golden Buzz în prima emisiune ”Românii au talent” din 2017 și a fost trimisă direct în semifinale. 

ROMÂNII AU TALENT 2017. Paula Rad, în vârstă de 28 de ani, a interpretat ”O mio babbino caro”, din opera ”Gianni Schicchi”, de Giacomo Puccini. 

ROMÂNII AU TALENT 2017. A treia încercare a fost cu noroc pentru Paula Rad, anterioarele fiind un eșec. 

ROMÂNII AU TALENT 2017. Paula Rad a afirmat că a făcut 11 ani de canto. A încercat să intre la Opera Națională Cluj, dar nu a reușit: ”Toţi au spus că am voce frumoasă, dar că nu e suficient”, a afirmat ea. 

Directorul Operei Naționale din Cluj: Nu am văzut-o niciodată pe Paula Rad

ROMÂNII AU TALENT 2017. Directorul Operei Naționale din Cluj, Florin Estefan, a afirmat, pentru actualdecluj.ro: ”Eu nu am văzut-o niciodată, nu am ascultat-o decât la televizor. Audițiile pe care le-am făcut au fost anunțate public. Eu particip în comisii alături de dirijori, regizori și alți cântăreți. În instituția pe care o conduc audițiile oficiale sunt prezidate de mine. Eu nu am văzut-o la niciuna pe Paula Rad”.

”A fost fălsuță” 

ROMÂNII AU TALENT 2017. Florin Estefan a mai spus despre vocea Paulei Rad că ”e vocea interesantă, poate fi luată în considerare pentru cor într-o instituție unde au posturi vacante și nevoie de soprane în ansamblul coral. A cântat o arie pe care o cântă toate fetițele care au admitere în anul 1 la Conservator. A fost fălsuță și pe lângă toate cele a și `colaborat` cu compozitorul, aducându-și aportul muzical, acolo unde a greșit. O astfel de greșeală într-o arie atât de simplă, care este `fluierată` de toată lumea denotă faptul că pregătirea muzicală a domnișoarei lasă de dorit. Însă părerea noastră nu contează atâta timp cât cei avizați precum `jurații` spun că e extraordinară. Aștept o cerere oficială din partea ei prin care își exprimă dorință pentru a fi ascultată”. 

[citeste si]

ROMÂNII AU TALENT 2017: Diana Țugui, artistă la Opera Națională din Cluj, a comentat, potrivit sursei citate: ”Cu tot respectul pe care îl merită domnișoara Paula Rad, o persoană de toată isprava și care a picat nevinovată la mijloc într-o dispută care nu i se datorează în niciun fel, sunt obligată să spun următoarele: orice muzician specializat în genul liric ar putea face zeci de corecturi instantanee în partitura cântată de ea la care, pe alocuri, a adus chiar și contribuții personale fără acceptul domnului Puccini. Vocea ei, realmente promițătoare, e departe de a fi suficientă. Atunci când ai șansa să te naști cu o voce bună, în opera distracția de-abia începe! Iar Paula ar trebui să știe asta, oricât de tentant ar fi boost-ul oferit de showul la care a participat.”

ROMÂNII AU TALENT 2017: Un profesor de la Academia de Muzică Gheorghe Dima a afirmat: ”A fost jignită Opera Națională. Nici nu e nevoie de experți. Puteți întreba orice persoană care obișnuiește să meargă la Operă, cum i s-a părut acea partitură de la Românii au Talent. Veți avea și răspunsul”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel