Coca-Cola recunoaşte că are probleme cu zahărul din răcoritoare

cola
cola

Pentru prima dată, compania Coca Cola  a declarat că este posibil să aibă o problemă cu zahărul  din băutura răcoritoare. Astfel, ei au promovat o reclamă în care se vorbeşte despre legătura dintre băutura carbogazoasă şi obezitate. Reclama face parte dintr-o campanie a companiei împotriva obezităţii.

 Oficialii companiei spun că sunt deschişi la discuţii cu privire la acest subiect. Inedita campanie este considerată a fi o premieră în industria alimentară, fiind prima companie care recunoaşte legătura dintre un produs şi obezitate.

 Reclama a apărut în cursul acestei săptămâni şi este promovată doar pe teritoriul american. Cu o istorie de peste 126 de ani, compania a mai trecut prin momente similare, când a fost nevoită să recunoască că foloseşte produse care provoacă dependenţă, cum ar fi zahărul, cofeina sau cocaina, scrie rtv.net.

 Dacă în 1903 a recunoscut existenţa cocainei în compoziţie, la 110 ani diferenţă, Coca-Cola a vorbit de folosire excesivă a zahărulu. Mai mult de nouă linguri de zahăr sunt folosite doar pentru o cutie de suc.

Potrivit ultimelor studii se pare că zahărul în exces îngraşă mai mult decât grăsimile. De asemenea, creşte riscul apariţiei diabetului, a problemelor de inimă şi a cancerului de colon.  Zahărul va deveni noul tutun, sunt de părere specialiştii, după ce oraşul New York a micşorat cutiile de suc şi Franţa planifică să adauge o taxă specială pentru ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel