Coca-Cola a pornit campania „Fii nebun de bun”

Coca-Cola a pornit o mișcare globală: campania „Fii nebun de bun”, dedicată oamenilor care fac lucruri bune fără a cere nimic în schimb și care încearcă să inspire cât mai multe fapte de bunătate.

Inițiativa lansată demonstrează cât este de simplu să fii unul dintre cei care transformă lumea într-un loc mai fericit. Ca parte din această mișcare, Coca-Cola România a creat Radar for Good - prima platformă mobilă de voluntariat care funcționează asemenea unui radar de fapte bune, accesibilă pe telefoanele smartphone.

Prin intermediul unei hărți interactive, poți urmări cazurile înregistrate în proximitatea ta, te poţi implica în rezolvarea lor sau poţi cere, la rândul tău, ajutor din partea celorlalţi utilizatori. 

„Faptele simple, ideile frumoase și gesturile de bunătate sunt cele care cuceresc lumea și inspiră o schimbare. Gesturile mici ne fac, de fapt, mari. este o campanie care se potrivește spiritului Coca-Cola. Ce-ar fi ca de astăzi să începem să răspândim fericirea? Hai să fim cu toții nebuni de buni!”, declară Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Marketing Activation Manager – Coca-Cola România & Moldova.

În România, Alex Bobeș este unul dintre cei care demonstrează cât este de simplu să aduci zâmbetul pe chipul celor din jur. El este un nebun de bun care oferă curse gratis oamenilor care au nevoie de ajutor.

Dacă poți face lumea un loc mai bun, de ce să nu te implici? Este simplu sa ajuți și voi continua să o fac, promovând faptele de bunătate și exemplele pozitive!”, spune Alex Bobeș.

Totodată, inițiativa este susținută şi de CRIStaxi, companie de taximetrie care încurajează mișcarea Coca-Cola și oferă curse gratuite clienților săi.

Descoperă mai mulți eroi #nebunidebuni

Coca-Cola răspândește poveștile unor oameni obișnuiți care, prin faptele lor extraordinare, transformă lumea într-un loc mai bun. De la o femeie din Africa de Sud care plantează noaptea, în secret, copaci, la un biciclist care îi salută pe toți cei pe care îi întâlnește în drumul său, Coca-Cola demonstrează cât este de simplu să fii #nebundebun. Acum, a venit rândul tău să faci lucruri bune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel