Coca-Cola a împlinit 119 ani. Ce nu știai despre companie

cola119ani
cola119ani

Coca-Cola a reușit să se mențină în topul preferințelor consumatorilor cu toate că numeroase campanii încearcă să descurajeze consumul de băuturi carbogazoase. Multinaționala sărbatorește 119 ani.

Secretul longevității? O imagine puternică creată prin intermediul unor campanii de marketing bine puse la punct, dar și datorită formulei unice de preparare, care este ținută în secret.

Cu toate acestea, iată opt lucruri mai puțin cunoscute despre celebrul brand:

• Venitul de 48 de miliarde de dolari pe care compania l-a acumulat în 2012 o clasează pe lista celor mai puternice economii din lume, lângă țări precum Slovenia și Costa Rica.

• Aproape toată lumea a auzit de Coca-Cola. Un studiu al Business Insider arată că 94% din populația globului poate recunoaște logo-ul companiei. Mai mult, cuvântul "cola" este al doilea cel mai ușor de înțeles cuvânt din limba engleză, după "ok".

• Băutura a fost creată de John Stith Pemberton din greșeală, în timp ce încerca să găsească un leac pentru dependența sa de morfină, căpătată în timpul Războiului Civil.

• Oamenii consumă aproximativ 10.450 de produse Coca-Cola în fiecare secundă din fiecare zi.

• Un american consumă aproape 5 kilograme de zahăr anual, doar din produsele Coca Cola, potrivit aceluiași studiu al Business Insider.

• Fiecare produs al companiei trebuie să treaca prin 450 de teste înainte de a ieși pe piață.

• Un studiu al cercetatorilor danezi a demonstrat că produsul poate afecta calitatea spermei la bărbații care beau mai mult de patru pahare de Cola zilnic.

• Coca-Cola poate să dizolve în stomac acele produse greu de digerat care rămân blocate în organism și dau dureri îngrozitoare, arată un studiu al Universității din Atena.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel