Ciutacu: Pesediștii îi vor descoperi pe adevărații părinți ai dezastrului electoral

Victor Ciutacu trage câteva concluzii după rezultatul obținut de Victor Ponta la alegerile prezidențiale 2014.

VEZI ȘI: Iohannis și Băsescu, imagini NEMAIVĂZUTE PÂNĂ ACUM. Cum au fost surprinși

Realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV, spune că vinovații pentru eșecul candidatului PSD ar trebui căutați și în interiorul partidului. 

"După ce termină de dat vina (uneori cu argumente valide) pe lumea rea, pe soarta crudă, pe facebook, pe toate conspirațiile din exterior, poate că pesediștii se vor apuca să se uite unii-n ochii celorlalți. Și, n-ar fi rău, în oglindă. Și-i vor descoperi, cu mare surprindere, sunt convins, pe adevărații părinți ai dezastrului electoral. Pe cei care au avut aproape totul și sunt la un pas să nu mai aibă nimic", scrie Victor Ciutacu pe blogul său.

Lucruri care au putut influența rezultatul votului

"Da, pesediștilor, există lucruri aparent inexplicabile. Le-am remarcat, le-am scris, le-am spus. Da, pesediștilor, există suspiciunea unei influențe politico-economice externe masive ca lucrurile să arate ca azi. Asta nu schimbă cu nimic realitatea. Da, pesediștilor, propaganda lor a fost mult mai eficientă și (culmea, cu voi la guvernare) chiar mai bine plătită decât a voastră. O știți mult mai bine decât mine.

Da, pesediștilor, serviciile secrete (pe care le-ați tămâiat și care vă făceau complice cu ochiul) v-au lucrat ca la carte, atât prin operativii nevăzuți, cât și prin acoperiții cu influență publică pe care, deși ați încercat, n-ați reușit nici măcar să-i cumpărați în favoarea voastră. Pe bani de la voi, au lucrat pe față pentru ăilalți. Iar asta ar trebui să vă umple de rușine. (...)  Da, pesediștilor, iar v-ați crezut veșnici. Și ați redescoperit pe pielea voastră cât ține veșnicia la români", mai notează jurnalistul România TV. Întreaga postare poate fi citită AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel