Cîțu, supărat pe Antonel Tănase după ce a spus că Anisie s-a făcut de râs: Nu aș fi de acord cu așa ceva în PNL

Cîțu, avertisment înainte de Congresul PNL. Tăios după ce Anisie a fost criticată că a schimbat tabăra/ foto PNL Facebook
Cîțu, avertisment înainte de Congresul PNL. Tăios după ce Anisie a fost criticată că a schimbat tabăra/ foto PNL Facebook

Premierul Florin Cîțu și-a arătat public deranjul față de criticile aduse de Antonel Tănase, după ce Monica Anisie a schimbat tabăra. 

”Oportuniști, lichele și șmecheri”

”Și pentru că tot suntem la capitolul renume, nu te poți numi un “om nou”, un om “care o ia de la capăt într-un nou proiect politic” dacă tot ce ai făcut până la “noul proiect” a fost să ștergi pantofi pentru putere, să te guduri pentru 5 minute la știri, să lingușești, să cerșești poziții, să juri loialitate când nu ți-a cerut-o nimeni, să faci compromisuri ca să pari relevant, să fentezi munca, să minți că ești capabil când de fapt nu știi diferența între Pepsi și Plexi, în sfârșit, un om nou este acela care nu caută cu disperare să se facă de râs arătându-și duplicitatea pentru a rămâne pe scena politică. Cât despre inițiatorul “proiectului politic nou” ei bine, eu, dacă aș fi în locul lui, m-aș delimita pe cât posibil de oameni care acum 1 lună voiau să-i care plasele lui Ludovic Orban pentru puțină atenție. Când ești cu adevărat nou și vrei să faci cum nu au făcut alții, să te îndepărtezi de practicile vechi, să începi de la 0, atunci nu aduna lângă tine în poza de grup oportuniști, lichele și șmecheri.” a scris Antonel Tănase pe Facebook, acolo unde a și precizat că ”Voi vota Ludovic Orban la congresul din toamnă al PNL pentru toate motivele expuse mai sus dar mai ales pentru că domnul Orban este un lider, nu un șef.”

Cîțu anunță că nu va accepta în PNL critici precum cele făcute de Antonel Tănase

Premierul Florin Cîțu a reacționat față de această reacție a lui Antonel Tănase față de Monica Anisie care a schimbat tabăra duminică. Se pare că gestul ei a fost văzut ca unul de trădare de către Ludovic Orban, președintele PNL. 

Față de mesajul tăios al lui Antonel Tănase, Florin Cîțu, candidat pentru șefia partidului, a afirmat, la Digi24, că ”este trist să vezi un coleg că vorbește despre propriii colegi așa, eu nu aș fi de acord cu așa ceva în PNL și nu sunt de acord și am să vorbesc cu dl. Antonel Tănase să-i spun că nu este un mod corect de a-ți trata colegii. Suntem într-o competiție în PNL. Prin astfel de opinii, câștigă doar PSD”. 

Congresul PNL urmează să aibă loc în 25 septembrie. 

Antonel Tănase a fost secretar general al Guvernului condus de Ludovic Orban, fiind un apropiat al liderului PNL. El a fost dat afară din Guvern de Nicolae Ciucă, premier interimar, din cauza ”incompatibilității profesionale”, după cum susținea acesta: “A fost o chestiune de incompatibilitate profesională între mine și dumnealui”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel