Cine e ”baby”, cea căreia Bendeac i-a adresat mai multe clipuri

baby_claudia
baby_claudia

După mai multe luni în care a postat mai multe clipuri în care se adresa unei femei cu ”baby”,  Mihai Bendeac a dezvăluit cine este misterioasa femeie.

Numele tinerei este Claudia şi conform lui Bendeac este "mai mult decât o ipotetică iubire". "Nu, nu e iubita mea. Pe deasupra, ne despart peste 10 mii de kilometri... Cam atata cred ca e intre Bd Unirii si Venice Beach. Dar Claudia, e mai mult decât O ipotetica iubita. E prietena mea, sora mea, sprijinul meu moral, modelul meu, motorul meu. E femeia care aproape mi-a salvat viata in urma cu putin timp. Omul care m-a sustinut neconditionat, care mi-a dat putere", a scris Bendeac astăzi pe Facebook.

Acesta a adăugat: "Impreuna cu mama ei, Anastasia, Claudia a infrumusetat sute de mii, daca nu chiar milioane de femei din toata lumea. Se trezeste la 7 şi pleacă de la birou când se lasă noaptea. Conduc împreună afacerea cu eleganta si determinare. Le ador. Si, avandu-le in viata mea, am devenit foarte pretentios atunci cand interactionezi cu femeile, in general. Cate femei independente, inteligente, elegante, determinate, sofisticate exista în jurul nostru?".

Bendeac a încheiat: "Am folosit ideea cu "baby" pentru că nu am avut o relatie de multa vreme si, sincer, cam ăla era genul meu de comportament. Fostele mele iubite pot confirma. Desi, la momentul ala, uneori se enervau".

Claudia Soare este fiica Anastasiei Soare, cea supranumită "Regina Sprâncenelor de la Hollywood".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel