Cine a greșit mai grav: Adriana Săftoiu, cu polițiștii, sau Daniel Barbu, cu militarii. SONDAJ de opinie

Daniel Barbu a făcut o nouă gafă: în prag de alegeri a  amestecat militarii din Afganistan într-o declarație incorectă politic și chiar ofensatoare pentru anumite segmente de public.

Propagandiștii pe care nu de mult îi numeam portocalii și revoltații de meserie din online au declanșat o campanie de demonizare a liderului ALDE.  Am dubii despre eficiența unei astfel de campanii. Cel mult, ea poate reconfirma decizia electoratului anti-clasă politică (stăm acasă/votăm anti-sistem). Mânia cu care este înfierat noul dușman al poporului pendulează între ”Scânteia” anilor 50 și demagogia eroilor lui Caragiale. Tonul isteroid și violența verbală îndepărtează electoratul mainstream. În plus, Barbu a primit un picior de ajutor de la un erou de reality show, ajuns militar în Bosnia și care s-a arătat dispus să-i calce ochelarii cu bocancul. Un fel de moarte intelectualilor care îi jignesc pe militari.

Adriana Săftoiu umilește Poliția

Adriana Săftoiu a postat în noul MO, adică pe Facebook,  un autodenunț. Cum s-a purtat cu un polițist care a oprit-o la filtru, descoperind că are buletinul expirat. În opinia mea, l-a flituit, a încercat să-l timoreze și în final a obținut ce-a vrut: a  lăsat-o să plece. Aștept reacția deontologilor, a sectei #articolul16nimeninuemaipresusdelege, a revoltaților anti-privilegii pentru politicieni, și în special a celor care vor o țară ca afară. Afară, când te oprește poliția, rămâi cu mâinile pe volan, pe capotă sau la ceafă, iar comentariile se numesc fie ultraj, fie încercare de influențare a agentului.

Când Boc le tăia pensiile, militarii nu erau eroi?

Astăzi, pentru Divizia Facebook, Armata e sfântă, iar Poliția curvă. Mâine, în funcție de noii dușmani necesari camapaniei de propagandă, s-ar putea ca Armata să reintre în malaxor, cum s-a întâmplat când Boc a tăiat pensiile ”eroilor”, iar Poliția să fie ”cu noi”. Adică cu ei.

Dumneavoastră nu vă rămâne decât să votați (vezi mai sus)! Ce considerați mai greșit: ce a spus dl. Daniel Barbu sau ce a făcut dna Adriana Săftoiu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel