Cheeky Girl Gabriela Irimia, prinsă furând dintr-un magazin din Marea Britanie

gabriela irimia
gabriela irimia
Gabriela Irimia, una dintre gemenele trupei Cheeky Girls, a primit, vineri, un avertisment din partea poliţiei după ce a fost prinsă furând dintr-un magazin din Marea Britanie, scrie Daily Mail.

Cântăreaţa, care a fost în trecut logodită cu fostul parlamentar Lembit Opik, starul show-ului de televiziune 'I'm A Celebrity', a fost reţinută de poliţie după ce a furat produse în valoare de circa 40 de lire dintr-un magazin Sainsbury din oraşul Wilmslow, comitatul Cheshire. Cântăreaţa în vârstă de 26 de ani a fost dusă la o unitate de poliţie din apropierea magazinului, unde a primit un avertisment, informează Agerpres.

Poliţia din Cheshire a precizat pentru Daily Mail că furtul a avut loc vineri, în jurul orei 14.00. "O femeie de 26 de ani din Essex a fost reţinută sub suspiciunea de furt de produse alimentare şi coloniale. Femeia a fost chestionată de poliţie în legătură cu circumstanţele incidentului şi apoi a primit un avertisment pentru furt", a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei. Pedeapsa maximă pentru furt din magazine este de şapte ani, mai scrie Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel