Cele mai tari bancuri de Ziua Îndrăgostiților

Îndrăgostiți sau nu, o porție de răs este întotdeauna binevenită. Iar Valentine's Day reprezintă o ocazie numai bună. Iată câteva bancuri despre Ziua Îndrăgostiților.

Dialog în cuplu:

- Iubitule, azi e Ziua Îndrăgostiţilor! - Aşa, şi? Ne-au invitat?

+

Ea: Iubitule, am visat azi-noapte că mi-ai cumpărat de Sfântul Valentin un colier superb, din perle. El: Aşteaptă, dragă, până diseară, şi o să ai o surpriză!

Seara, bărbatul se întoarce de la serviciu şi îi oferă iubitei sale un cadou frumos ambalat. Emoţionată, ea îl deschide şi înăuntru găseşte... o carte: „Interpretarea viselor”.

+

Trei bărbaţi vorbesc despre cadourile pe care le-au luat soţiilor de Sfântul Valentin: - Cadoul meu ajunge la o sută în 8 secunde. I-am luat un Porsche, spune primul. - Ce i-am luat eu ajunge la o sută în cinci secunde: i-am luat un Ferrari, se laudă al doilea. - Ce i-am luat eu ajunge la o sută într-o secundă, spune şi al treilea. I-am luat un cântar!

+

De Valentine's Day, Chuck Norris îi dăruieşte soţiei sale inima. Inima care încă bate a unuia dintre duşmanii săi. Iar pentru că este un romantic incurabil, Chuck Norris crede că în fiecare zi ar trebui să fie Valentine’s Day.

+

Discuţie între doi colegi: - Ce faci de Valentine's Day? - Eu nu sunt îndrăgostit, sunt căsătorit! + Test de dragoste neconditionata. Incui nevasta si cainele in portbagajul masinii. Dupa 2 ore deschizi portbagajul si vezi cine se bucura ca te vede! + O ardeleanca ii spune prietenei sale: - De cand m-a parasit Ionel toata ziua bea si sta prin baruri. Uite ce s-a ales de viata lui!?!? - Da. Si mie mi se pare ca se bucura cam mult!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel