Cele mai bune fructe de consumat dimineața

Este știut faptul că fructele nu ar trebui să lipsească din alimentația noastră zilnică, însă între cele care sunt recomandate a fi consumate dimineața se numără bananele, murele, dar și merele.

Iată care sunt cele mai bune fructe de consumat dimineața, potrivit clicksanatate.ro:

Bananele, spun specialiștii, deși au doar 110 calorii (vorbim de 100 de grame), sunt extrem de sățioase și sunt bogate în potasiu, vitamina B6 și acid folic.

Lămâia este de asemenea indicată a se consuma dimineața, înainte de fiecare mic-dejun. Pe lângă faptul că ajută la pierderea kilogramelor în plus, aceste fructe ne protejează împotriva răcelilor. Trebuie băut un pahar de apă călduță (200 de ml) în care se pune și zeama de la o jumătate de lămâie.

Murele au un gust delicious și doar 31 de calorii pe 100 de grame. "Anthocyanina", antioxidantul care le dă culoarea intensă, reduce riscul îmbolnăvirii de boli de inimă. Trebuie sps că acesta previne apariția ridurilor, dar chiar și cancerul.

Și grapefruitul se regăsește printre cele mai bune fructe de consumat dimineața. Sunt bogate în vitamina C, A, B5, acid foloc, calciu şi fibre.

Nu în ultimul rând, merele figurează pe lista cu cele mai bune fructe de consumat dimineața, având în vedere că sunt pline de fibre, vitamine, minerale, dar și de fitochimicale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel