Cele mai atractive plaje pentru nudiști

Plajele pentru nudiști nu sunt foarte populare în România, însă în alte țări acestea sunt locuri normale în stațiunile de pe litoral.

Plaja Roșie, Creta

Plaja Roșie se află pe partea sudică a insulei Creta. Nu are prea multe locuri cu umbră, în schimb are un bar de unde poți cumpăra băutură și mâncare.

Plaja Ascunsă, Mexic

Plaja ascunsă din Cacun, Mexic, este un resort de lux special creat pentru amatorii de nudism. Are hoteluri, restaurante și cluburi. De asemenea, poți pleca într-o croazieră de o zi, pe un vas unde vor fi doar oameni goi.

Plaja Haulover, Miami

Plaja Haulover din Miami are toate facilitățile unei plaje normale și are o lungime de jumătate de milă. Are terenuri de volei, locuri pentru picnic și salvamari.

Plaja Wreck, Canda

Plaja Wreck din Canada se află la câteva minute de mers cu mașina de Vancouver și este vizitată de aproximativ 40.000 de oameni în timpul verii.

Cap D'adge, Franța

Cap D'adge este unde dintre cele mai cunoscute plaje pentru nudiști din lume. Are cluburi de noapte, restaurante și baruri. La Cap D'adge vin și oameni care nu fac nudism.

Es Trenc, Majorca

E Trenc este o plajă mai retrasă. Dacă te duci acolo ai grijă să vii cu mâncare și tot ce îți trebuie. Nu aparține vreunui resort și de aceea este apreciată. Dacă vrei să fii în mjlocul naturii, Es Trenc este locul potrivit.

Tower Isle, Ocho Rios, Jamaica

Tower Isle este paradisul cuplurilor de nudiști. Hainele sunt interzise în acest loc, la fel și minorii.

Sursă: hiconsumption.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel