Cele mai așteptate filme horror din 2018

Cinemagia.ro a întocmit o listă ce cuprinde cele mai așteptate filme horror ale anului 2018.

2018 a început în forță pentru fanii filmelor horror. Insidious: The Last Key a speriat din primul weekend românii, iar lista celor mai așteptate filme horror ale acestui an este completată de titluri precum Strangers, Slender Man și Halloween.

Strangers: Prey at Night - 9 martie


Acum un deceniu filmul Strangers reuşea încasări de nouă ori mai mari decât bugetul, prin urmare nu e deloc de mirare că acum avem parte de un sequel, chiar dacă la zece ani distanţă. În centrul atenţiei sunt mai mulţi oameni oameni aflaţi într-un parc de rulote, unde trei indivizi mascaţi par gata de orice pentru a-i ucide. Christina Hendricks (Mad Men) apare în rolul principal.

Cloverfield Movie/God Particle - 20 aprilie


Este cel mai misterios horror al anului, al treilea film din franciza Cloverfield produsă de J.J. Abrams. Vedem ce se întâmplă atunci când o echipă de astronauţi face Pământul să dispară cu experimentele sale cu un accelerator de particule. Ca şi în cazul lui 10 Cloverfield Lane, filmul va beneficia de o promovare atipică, ce va folosi misterul pentru a atrage publicul în cinematografe. Data premierei este în continuare incertă.

A Quiet Place - 4 mai


Doi soţi şi copiii lor trăiesc într-o cabană izolată. Vorbesc în limbajul semnelor şi îşi desfăşoară activităţile casnice fără să scoată nici cel mai mic zgomot. Într-o seară, unul dintre copii răstoarnă felinarul şi astfel aflăm că locuinţa familiei este bântuită de o entitate supranaturală care atacă la fiecare sunet. John Krasinski şi Emily Blunt (soţ şi soţie şi în realitate) joacă rolurile principale, iar producător este Michael Bay.

Truth or Dare - 11 mai


Un joc dement de "adevăr sau provocare": dacă nu respecţi regulile, adică nu spui adevărul sau nu duci la bun sfârşit provocarea, mori. Un grup de prieteni în vacanţă în Mexic participă la un joc de "adevăr sau provocare" cu un localnic, iar acesta le spune un "adevăr": au fost atraşi într-un joc letal. La întoarcerea în Statele Unite, prietenii vor descoperi curând, în cele mai violente moduri, că trebuie să joace până la capăt.

Slender Man - 18 mai


Locuitorii unui orăşel sunt bântuiţi de o creatură înaltă, cu braţe lungi şi faţa fără trăsături, care răpeşte copii. Patru adolescente participă la un ritual pentru a dovedi că creatura este doar o legendă, doar că una dintre ele va dispărea fără urmă curând după ritual. Este Slender Man doar un produs al imaginaţiei? Sau este cât se poate de real şi letal? La baza poveştii se află un eveniment petrecut în realitate, explorat şi în documentarul HBO Beware the Slenderman.

The Nun - 20 iulie


Dacă ar fi să alegem un "cel mai promiţător horror din 2018", atunci fără îndoială acesta ar fi. The Nun face parte din universul The Conjuring şi Annabelle, fiind un spin off al lui The Conjuring 2. Faptul că acţiunea se petrece în 1952, la o mănăstire din România, Cârţa, ar putea transforma filmul într-unul obligatoriu pentru fanii genului din ţară. În centrul atenţiei va fi demonul Valak, întrezărit şi în Annabelle: Creation, iar coşmarul începe atunci când o călugăriţă, un preot şi o novice (adică o tânără care se pregăteşte să devină călugăriţă) investighează decesul suspect al unei măicuţe.

The Meg - 10 august


Jason Statham este starul acestui film în care "personajul" titular este un rechin de 25 de metri lungime. Statham îl interpretează pe Jonas, un scufundător care primeşte misiunea de a salva o echipă de oameni de ştiinţă prizonieri într-un submarin stricat aflat pe fundull mării. Având în vedere că romanul de la baza filmului, Meg, de Steve Alten, a fost primul dintr-o serie de şase cărţi, premiera din 10 august s-ar putea transforma într-o nouă franciză din cariera lui Statham.

Cadaver - 31 august


Cu premiera amânată de mai multe ori, acest horror explorează experienţele extreme ale unei poliţiste care, după ce iese de la dezintoxicare, acceptă tura de noapte la morga unui spital. Unul dintre cadavre este posedat de o entitate malefică, punctul de pornire al unui adevărat coşmar. Eroina este interpretată de Stana Katic, din serialul Absentia.

Halloween III - 19 octombrie


În 1978 Jamie Lee Curtis a devenit un star al genului horror cu apariţia ei din Halloween, filmul original. 40 de ani mai târziu, actriţa îşi încearcă din nou aptitudinile de "scream queen" în noul capitol al francizei, revenind la rolul lui Laurie Strode, cu acelaşi Michael Myers hotărât să o ucidă. Faptul că acum Laurie are un aliat, pe fiica ei (Judy Greer), va complica misiunea ucigaşului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel