"Cei trei muschetari 3D" a spart box office-ul românesc

cei trei muschetari
cei trei muschetari

Urmărit de 38.684 spectatori, "Cei trei muschetari 3D" a realizat cel mai mare numar de vizionări în weekendul de lansare, fiind urmat pe a doua poziţie de filmul "Real Steel - Pumni de oţel" care a atras în cinematografe 8.547 spectatori. Locul 3 al topului este ocupat în acest interval de "Killer Elite: Înfruntarea", care a acumulat 7.655 spectatori în a doua săptămâna de vizionare.

Producătorii celebrei serii Resident Evil au readus pe marele ecran îndrăgitele personaje ale lui Alexandre Dumas în cea mai spectaculoasă ecranizare, cu noi aventuri şi efecte speciale ingenioase. Pentru a putea reproduce cât mai bine grandoarea secolului al XVII-lea, realizatorii au ales aceeaşi tehnologie 3D folosită pentru filmul Avatar. Noul model de cameră digitală ARRI ALEXA, creat special pentru sistemul inovator Fusion 3D conceput de compania Cameron Pace, a devenit repede tehnologia preferată a caselor de producţie, marele avantaj al acesteia fiind faptul că le permite producătorilor să vizioneze scenele filmate în timp real, chiar pe platourile de filmare.

,,Am abordat această tehnologie la modul cel mai pur. Tot ceea ce ţinea de film trebuie să fie gândit în 3D. Am început prin a scrie scenariul, ţinând cont de tehnologia pe care o aveam la dispoziţie, era esenţial să putem reda toate scenele de acţiune şi decorurile superbe în profunzimea lor reală. Apoi am găsit cele mai spectaculoase locaţii, gândindu-ne la potenţialul lor în 3D. Şi tot pentru asta am ales să filmăm scenele de luptă în ploaie, pentru că ploaia arată superb în filmările 3D”, a declarat regizorul Paul W.S. Anderson.

În această nouă şi originală ecranizare, D'Artagnan îşi urmează visul de a deveni muschetar (Logan Lerman) şi pleacă la Paris, unde îi găseşte pe Athos (Matthew Macfadyen), Aramis (Luke Evans) şi Porthos (Ray Stevenson) în slujbe mizere, în cautarea unei cauze care să le spele numele. În urma cu trei ani, dupa ce au furat un proiect secret dintr-un seif veneţian, au fost trădaţi de partenera lor Milady (Milla Jojovich), care i-a vândut planul ducelui de Buckingham (Orlando Bloom). În acest timp, diabolicul Richelieu (Christoph Waltz) urzeşte un plan pentru a-l detrona pe regele Louis (Freddie Fox), iar pentru a feri Franţa de aceste uneltiri, muschetarii se alatură lui D'Artagnan şi pornesc în cea mai periculoasa misiune, bazându-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare dată: toţi pentru unul şi unul pentru toţi!

Citeşte şi:

Un român este dublura lui Athos în cea mai nouă ecranizare a cărţii “Cei trei muschetari”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel