Ceaiul de pătrunjel te ajută să scapi de kilogramele în plus

Cel mai folosit zarzavat în bucătăria tradițională românească este benefic pentru sănătate, una dintre calitățile sale fiind că poate combate eficient retenția de apă.

Pătrunjelul conferă o savoare aparte mâncărurilor, însă acest zarzavat are și proprietăți diuretice, ceea ce înseamnă că elimină apa din organism și, totodată, favorizează pierderea kilogramelor în plus, scrie realitatea.net.

Unul dintre cele mai bune remedii pentru retenția de apă este ceaiul pe bază de pătrunjel, din care va trebui să bei 1 litru zilnic. 

[citeste si]

În numai 3 zile, excesul de apă din organism este eliminat, iar funcțiile renale și tranzitul intestinal sunt îmbunătățite. Rinichii joacă un rol fundamental în procesul de eliminare a apei din corp. Excesul de apă, pe care, de multe ori, organismul nu reușește să-l elimine singur, conține substanțe toxice, bacterii periculoase și celule moarte.

Cum se prepară

5 linguri de pătrunjel tocat se infuzează timp de 20 de minute într-un 1 litru de apă fierbinte, după care ceaiul se filtrează. Îl poți îndulci cu miere de albine. Consumă-l pe tot parcursul zilei pentru a stimula eliminarea toxinelor, ceea ce va favoriza și pierderea în greutate.

Vei reuși să scapi de 2, chiar 3 kilograme în doar 3 zile, însă, pe lângă consumul de ceai de pătrunjel, va trebui să adopți și o alimentație sănătoasă și echilibrată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel