Cea mai trasă de păr păcăleală de 1 aprilie din presa din România

Păcălelile de 1 aprilie au ajuns în mediul online. Tendința anului 2014 a fost știrile-păcăleală. Unele dintre ele, însă, au atât de trase de păr, încât au reușit să amuze doar prin încercarea de a păcăli. 

Cea mai trasă de păr păcăleală de 1 aprilie a fost publicată pe timisoarastiri.ro. Anunță deschiderea către public a unui tronson de 7,4 kilometri din prima linie de transport subteran, linia 1 Metrou, inaugurată fără reprezentanți ai Guvernului. Publicația online scrie că panglica a fost tăiată de primar, Nicolae Robu și președintele CJ Timiș, Titu Bojin. Al doilea s-a opus proiectului, însă l-a convins primarul Robu, care a beneficiat "de o masivă susținere publică, nucleul constituindu-l extrem de numeroasa galerie de fotbal a ACS Poli Timișoara". 

"Gluma" este continuată prin prezentarea câștigătorului licitației: "consorțiu multinațional din care nu au lipsit "regele astfaltului din Banat" și omologul său sicilian". "Partea mecanica a trenurilor este realizată de BMW si Siemens, care vor utila complet metroul din capitala Banatului cu 28 de garnituri" adaugă publicația citată. Conchide: "În fiecare vagon sunt montate ecrane LED pe care sunt difuzate în timp real informații despre trafic, dar și transmisii în direct ale ședințelor Consiliului Local. Trebuie precizat că ideea transmiterii discuțiilor din CL Timișoara aparține unui consilier din opoziție, monarhistul Flavius Boncea, care aflat o o serată culturală, la Casa Berii, a fost străpuns de idee". 

O altă păcăleală a apărut pe imperatortravel.ro. Anunță, cu surle și trâmbițe, că românii pot merge în America fără vize, potrivit unei decizii luate în unanimitate în noaptea de luni spre marți, iar americanii au ieșit în stradă cu milioanele pentru a petrece marele eveniment. Pentru ca legea să intre în vigoare, "Președintele Statelor Unite, Barack Hussein Obama" trebuie s-o semneze, însă este "prezent la un meci crucial de baschet dintre Universitatea din Pasadena și cea din Utah tocmai la Los Angeles". Transilvaniareporter.ro a scris despre construirea unui turn de control de 42 de metri la Aeroportul Internațional Cluj, după cum dă asigurări ROMATSA, care spune că următorul pas este un studiu de fezabilitate. Cotidianul anunță prezența lui Traian Băsescu în emisiunea lui Mihai Gâdea. Promotor transmite că Dacia va asambla modele VW Golf la Alexandria. Despre metrou are o glumă și metropotam.ro, care arată poze cu prima stație de metrou terminată din Drumul Taberei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel