Ce spun bărbații despre celulită. Alertă pentru femei

Tratament anticelulitic
Tratament anticelulitic

Pentru majoritatea femeilor, celulita este cel mai mare inamic. Multe dintre acestea își fac griji în legătură cu ceea ce cred bărbații despre pielea lor și utilizează diverse metode de combatere a celulitei. Dar, ce cred, de fapt, bărbații despre celulită?

Echipa yourtango.com a pregătit un set de întrebări și a stat de vorbă cu mai mulți bărbați pentru a afla care este, de fapt, părerea acestora despre celulită. Andreea Raicu ne dezvăluie pe blogul său care sunt întrebările și răspunsurile primite de yourtango.com

Când o femeie este dezbrăcată, care este primul lucru pe care îl observați?

Cei mai mulți bărbați au răspuns că sunt atenți la sânii unei femei în momentul în care aceasta este dezbrăcată, dar sunt atenți și la linia umerilor, la șolduri, la abdomen, la coapse, brațe, picioare și zona intimă. De fapt, mulți dintre bărbații care au răspuns la această întrebare au spus că sunt atenți la modul în care arată per total o femeie, ei sunt atenți la pielea unei femei și la formele sale. Unii bărbați au spus că sunt atenți și la tatuajele pe care le are o femeie sau la zâmbetul acesteia în momentul în care este dezbrăcată.

Ce vă place cel mai mult la corpul unei femei?

Cei mai mulți bărbați au răspuns că le place să-și plimbe mânile pe corpul unei femei, le place ca aceasta să aibă o piele catifelată și adoră senzația pe care o au în momentul în care corpul lor se atinge de corpul unei femei. Mai mult decât atât, cei mai mulți bărbați au răspuns că sunt înnebuniți după parfumul pe care îl are pielea unei femei.

Ce credeți că este celulita?

Cei mai multi bărbați nu au știut ce să răspundă la această întrebare, iar unii dintre ei au răspuns că celulita este ceva inestetic, care se poate observa pe coapsele sau posteriorul unei femei, dar pe care rareori o iau în seama. Deși nu sunt foarte atenți la aceste detalii și nu sunt bine informați la capitolul celulită, unii dintre ei au răspuns că celulita este ceva normal și că femeile nu ar trebui să îsi facă foarte multe griji.

Ați observat vreodată celulita la o femeie?

Cei mai mulți bărbați au răspuns că doar uneori au observat celulita la o femeie, dar că nu au acordat prea multă atenție. În plus, ei sunt de părere că important este modul în care o femeie arată per total, iar câteva mici imperfecțiuni nu îi deranjează. În concepția lor, totul depinde de modul în care o femeie se percepe, pentru că ei nu acordă prea multă atenție subiectului “celulită”.

Dacă o femeie are celulită o plăceți mai puțin?

Cei mai mulți bărbați au răspuns că celulita unei femei nu schimbă modul în care ei o percep, desigur, dacă este vorba despre o femeie care nu e supraponderală. Unii dintre ei au răspuns că nu își doresc să fie împreună cu o femeie care nu are grijă deloc de silueta sa și acumulează prea multe kilograme. Totodată, cei mai multi barbati au spus că modul în care percep o femeie depinde și de cât de vizibilă este celulita pe care aceasta o are. În schimb, nu sunt reticenți în momentul în care observă mici imperfecțiuni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel