Urmărește emisiunea live


Ce-și doresc angajații de Crăciun?

boss
boss

Ultima lună a anului nu este dedicată numai cadourilor sau pregătirii petrecerilor dedicate Sărbătorilor de Iarnă, ci ea este și una potrivită pentru reflecţie, punerea de dorinţe şi stabilirea unor noi ţeluri. 

Potrivit unui sondaj realizat în Statele Unite, una dintre dorințele cele mai arzătoare ale angajaților americani este concedierea șefilor, relatează CNN, potrivit Mediafax.

Circa 2% dintre cei peste 2.000 de angajați care au participat la sondajul realizat de site-ul de locuri de muncă Glassdoor au recunoscut că cea mai arzătoare dorinţă la intrarea în noul an este să îl ajute pe şeful lor să fie concediat.

Căutarea unui nou loc de muncă este principalul obiectiv în noul an pentru alţi 23% de respondenți.

Angajaţii nu sunt cu toţii răutăcioşi atunci când vine vorba de locul de muncă, scrie CNN. O treime dintre cei consultaţi au spus că un obiectiv prioritar este să muncească susţinut pentru a obţine o mărire de salariu.

Potrivit Glassdoor, rezultatele sondajului au relevat faptul că o mare parte dintre cei intervievați sunt încrezători că vor obţine salarii mai mari în nou an, la încrederea sportită a angajaților contribuind încheierea alegerilor, precum şi stabilizarea pieţei muncii şi a sectorului imobiliar.

Potrivit sondajului, 76% din angajaţi sunt eligibili pentru prime în acest an, faţă de 73% anul trecut şi 63% în urmă cu patru ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel