EXCLUSIV  "Ce se întâmplă?", la DCNews și DCNewsTV, cu Răzvan Dumitrescu. Invitații zilei: Mirel Palada și Mădălina Hideg

Razvan Dumitrescu   Foto: Crișan Andreescu
Razvan Dumitrescu Foto: Crișan Andreescu

Joi, 10 decembrie 2020, la DCNews.ro și DCNewsTV.ro, Răzvan Dumitrescu vă invită la o nouă ediţie a emisiunii "Ce se întâmplă?".

Mirel Palada (în studio) şi Mădălina Hideg (via Skype) sunt invitaţii de joi, 10 decembrie, ai jurnalistului Răzvan Dumitrescu la emisiune "Ce se întâmplă?". Cei trei vor întoarce pe toate părţile rezultatul alegerilor parlamentare de duminică dar şi mişcările care s-au produs pe scena politică imediat ce s-a aflat cine a pierdut şi cine a câştigat acest scrutin. 

"De ce credeţi că a pierdut PNL alegerile?"; "Cum se vor înţelege liberalii cu USR la guvernare?"; "Marea surpriza, AUR, ce ştiti şi ce nu ştiţi despre acest partid?", "Ludovic Orban în drum spre tomberon? Cine l-a...demisionat?"; "Care sunt blaturile din spatele cortinei?", "Cât credeţi că va rezista politic noua formulă dorită de Iohannis?", sunt doar câteva dintre întrebările la care Răzvan Dumitrescu şi invitaţii săi vor răspunde în emisiunea de joi. 

Emisiunea va fi transmisă live de la ora 12:00 pe platformele online ale DCNews.ro, DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook ale celor două site-uri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel