Ce nu știai despre Coca-Cola. S-a întâmplat anul acesta

Surpriză de la Coca-Cola

Licoarea care vă însoțește peste tot – Coca-Cola -  a câștigat titlul de cel mai cool brand al anului 2013 la categoria băuturi răăcoritoare, conform unui top realizat de Forbes România privind cele mai influente 100 de branduri prezente pe piața românească.

Inovația, stilul, autenticitatea, unicitatea, dezirabilitatea, dar și responsabilitatea au fost factorii luați în considerare pentru a se ajunge la acest rezultat. 

În acelaşi clasament, Dorna ocupă locul 2 la categoria Ape minerale, iar Sprite locul 3 la categoria băuturi răcoritoare.

“Ne bucură foarte mult acest titlu, este o recunoaştere a tuturor eforturilor din ultima perioadă şi un mod extraordinar de a încheia un an cu multe proiecte frumoase şi creative. Cel mai cool brand al anului trebuie să fie vizibil şi inovator, de aceea vom continua să răspundem aşteptărilor consumatorilor noştri şi să le oferim cât mai des experienţe inedite.”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Marketing Manager – Coca-Cola România & Moldova.

Topul Forbes România „100 Cool Brands in 2013” a fost realizat în colaborare cu peste 80 de lideri de opinie români care au analizat ponderea factorului cool în imaginea fiecărui brand.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel