Cazinou Vatra Dornei. Contractul pentru reabilitare, semnat

Contractul de finanţare pentru reabilitarea Cazinoului din Vatra Dornei a fost semnat marţi, a anunţat preşedintele Consiliului Regional Nord-Est şi al Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur. 

Investiţia se va realiza cu finanţare europeană, prin POR 2013-20, Axa 5.1., şi prevede reabilitarea Cazinoului Băilor Vatra Dornei, aflat în prezent în proprietatea Arhiepiscopiei.

Contractul a fost semnat la Vatra Dornei, în prezenţa ÎPS Pimen, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor şi a directorului Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est, Vasile Asandei. 

Potrivit lui Flutur, după reabilitare clădirea cazinoului va fi transformată în muzeu. 

Astăzi s-a semnat unul dintre cele mai importante şi mai aşteptate proiecte, consolidarea şi restaurarea Cazinoului din Vatra Dornei, a spus Flutur. 

Totodată, el a arătat că, pentru Vatra Dornei, s-a semnat în urmă cu trei luni un proiect pentru crearea unui spaţiu de agrement, amenajat în zona stadionului şi a sălii de sport, cu o suprafaţă de 13.246 metri pătraţi, în valoare de 3 milioane lei, prin care se va realiza un teren de tenis/baschet, un teren multisport cu suprafaţa de 1042,45 metri pătraţi, acoperit pe timp de iarnă cu balon presostatic, 676 metri pătraţi de piste biciclete cu sens unic şi realizarea a 1.620 metri pătraţi de alei pietonale. 

Potrivit lui Flutur, municipiul staţiune Vatra Dornei mai are în evaluare la ADR N-E încă trei proiecte importante în valoare totală de circa 28 de milioane de lei, ce vizează modernizarea a 16 străzi, realizarea a două locuri de joacă pentru copii şi reabilitarea Secţiei de obstretică-ginecologie dincadrul spitalului municipal, relatează Agerpres.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel