Caz straniu: Un copil nu simte nevoia de a mânca și de a bea de mai bine de un an

Medicii americani sunt nedumeriți de cazul unui copil de 12 ani, care de mai bine de un an și-a pierdut capacitatea de a simți foamea și setea, relatează cotidianul spaniol ABC, potrivit Agerpes.

Landon, un copil american de 12 ani, suferă de un an de o boală pe care medicii nu au putut-o diagnostica: i-au dispărut senzațiile de foame și sete, potrivit 'wfmynews2' și 'USA Today. 

Straniul caz a început la 14 octombrie 2013, zi în care tânărul s-a simțit rău, fiind gata să leșine.

Părinții l-au dus imediat la spital, unde medicii au descoperit o infecție bacteriană la plămânul stâng. În principiu, specialiștii au considerat că, odată vindecat, îi va reveni pofta de a mânca și de a bea. După ce a depășit însă boala, Landon a continuat să nu simtă foamea și setea.

"Ceva s-a întâmplat în acea noapte. S-a trezit așa și încă nu și-a revenit", spune tatăl său, Michael.

De atunci, părinții lui Landon își petrec ziua amintindu-i că trebuie să mănânce pentru a nu leșina, mai ales că zecile de vizite la tot atâți specialiști de-a lungul și de-a latul țării nu au fost de folos. Medicii apreciază că ar putea fi vorba de o boală extrem de rară și necunoscută.

Între timp, tânărul a pierdut aproape 20 de kilograme și petrece cea mai mare parte a zilei în pat, din cauza oboselii, în pofida faptului că Landom dă asigurări că se simte bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel