Cât a ajuns să coste o Dacia 1300 din 1971, în 2024

Mașini Românești, Facebook
Mașini Românești, Facebook

N-o să-ți vină să crezi pentru ce sumă se vinde, la ora actuală, o Dacia 1300 din 1971!

Popularitatea acestui model rămâne în continuare la cote înalte, iar unii posesori ai acestui exemplar nu ezită să profite la maximum, menținând prețurile la niveluri exorbitante. Această sumă colosală a stârnit indignarea internauților.

Ei bine, prețul unei Dacia 1300 poate atinge și suma de 8.000 de euro. În cazul în care automobilul este supus unei recondiționări complete, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic, poate fi considerat un vehicul istoric, fiind produs la uzina Dacia între anii 1969 și 1984. În anul 1970 au fost introduse trei variante de echipare pentru modelul 1300: Standard, Lux și Lux Super 1301 – aceasta din urmă fiind utilizată de către Securitate și serviciile Partidului Comunist Român. În plus, în 1973 a început producția vehiculelor break.

"Vând Dacia 1300 din 1971"

Pentru clasicul model Dacia 1300 de culoare gri, fabricat în anul 1971, un vânzător de pe internet cere 5.000 de euro, conform Mașini românești.

Cum era de așteptat, au apărut atât păreri contra cât și felicitări: ”Ai pus un 0 în plus! / În preț intră și un plin de benzină? / Spor la vânzare. Să nu lași niciun cent/ O bijuterie! / De nostalgie, dar nu merită banii / Prietene ai greșit prețul. Nu mai puneți atâtea zerouri / Din toate pozele pare impecabilă. De ce nu ar merita 5.000 de euro o mașină mai veche de 50 de ani? / Eu dacă aș avea bani aș da pe ea. Aș renunța să mă plimb în weekend cu un BMW cu motor de 3000 care mă omoară cu taxe și consum/ / Cu 5000 de euro îți iei Audi nu rugină/ Dacă este ok tehnic și nu are multă rugină cred că merită banii/ Felicitări/ Mulți dintre voi nici nu erați în prospect atunci când s-a fabricat această mașină/ De asta merge așa în România. Lasă să moară și capra vecinului / Mașini le colecție merită banii, că de aia s-a ajuns la prețuri de un milion și chiar două de dolari la unele mărci ”, sunt doar o parte din comentariile postate la anunțul din Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel